Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Στις καθυστερήσεις χαμογέλασαν οι Λύκοι

Στις καθυστερήσεις χαμογέλασαν οι Λύκοι

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα κρίθηκε η αναμέτρηση στο Λυκόστομο, με την τοπική Μαύρη Θύελλα να επικρατεί με σκορ 3-2 της μαχητικής Νίκης Αξού.

Το παιχνίδι ήταν καλό και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά για την νίκη, που τελικά χαμογέλασε στους γηπεδούχους που ήταν πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και πιό επιθετικά κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς μόλις στο 14’ με αυτογκολ του Τσίτα και στο 33’ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με δυνατό σουτ του Νάνου, που έγραψε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και αφού μείωσαν το σκορ στο 41’ με τον έμπειρο επιθετικό τους τον Χατζηστεφάνου σε 2-1, έφτασαν στην ισοφάριση στο 74’ με τον ίδιο παίκτη να εκμεταλεύεται λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με ωραίο πλασέ να γράφει το 2-2.

Η είσοδος των Φανιάδη και Ιωάννου έδωσε ώθηση στους Λύκους, που πίεσαν για το γκολ της νίκης και στο 90’+1’ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους, όταν ο Παπασυμεων με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 3-2, προς απογοήτευση των φιλοξενουμένων που είχαν πιστέψει στον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους κ.κ Ραμπούση, Ζιώγλη, Ασλανίδη.

Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα: (Γιάννης Ρακιάρης)

Μένιος, Μυροφορίδης, Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Γ., Κοκτσίδης, Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών, Μπάρδι, (59’ Φανιάδης), Αταλασίδης, (75’ Ιωάννου),Τσόρμπας Β., Νάνος.

Νίκη: (Γιάννης Αλεξιάδης) 

Θωμαίδης, Σταυρίδης, Πίττας, Σταυρίδης, Τσίτας, Βαγγέλη, Χατζηστεφάνου, Στεργίου, Στεφανίδης, Τρελόπουλος, Μπακάλογλου.


Φώτο Γιάννης Καρατζίδης

5 σχόλια:

  1. Νεος προπονητης στο λυκοστομο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρεσιτάλ. Που στο 2_2 ο ραμπουσης έκλεισε τα μάτια στο χέρι του αμυντικου του Λυκοστομου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο ρεσιτάλ και οι δύο ομάδες έχουν παραπονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ραμπουσης γιατί ρε τόσο κόμπλεξ με την Νικη Αξου. ; Τι φοβήθηκες και δεν εδωσες το πέναλτ στο 2-2;; Φοβήθηκες μην κερδίσει η Αξός? Εδώ μέχρι και ο αμυντικός που το έκανε δεν διαμαρτυρήθηκε,σαν να το παραδέχτηκε. Και εσυ λες παίζεται; Τόσο κόμπλεξ;Λίγο ντροπή ρε. Στα παιδιά που παίζουν. Αν πάλι δεν μπορείς. Πες το μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις γωνιές να κοιτάτε, λίγο ακόμα υπομονή ξέρετε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365