Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Σαν το παλιό καλό κρασί η σημαία του ΠΑΟΚ Δαμιανού

Σαν το παλιό καλό κρασί η σημαία του ΠΑΟΚ Δαμιανού 

Ο ΠΑΟΚ Δαμιανού κάνει πολύ καλή πορεία στην Α’ Κατηγορία και διαψεύδει αυτούς που τον είχαν ξεγραμμένο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς κάνει μια καλή πορεία και δείχνει σταθερότητα.

Ηγέτη αυτής της μεγάλης προσπάθειας αποτελεί ο αειθαλής Νίκος Ιορδανίδης, ένας παίκτης που επί σειρά ετών έκανε επαγγελματική καριέρα για πολλές ομάδες, από την θέση του κεντρικού αμυντικού. Φέτος έχει διπλό ρόλο στον Δικέφαλο της γεννέτειρας του και ξεκινάει σαν επιθετικός, σκοράροντας ως συνήθως αφού αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 11 τέρματα και μετά αναλαμβάνει την άλλη δουλειά να γυρίζει πίσω στην άμυνα και αποτελεί τον στυλοβάτη των μετόπισθεν βοηθώντας τους συμπαίκτες του.

Ένας παίκτης υπόδειγμα για τους νεαρούς συμπαίκτες του, ένας παίκτης που σέβονται οι αντίπαλοι, ένας παίκτης που δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Αυτός είναι ο Νίκος Ιορδανίδης η σημαία του ΠΑΟΚ Δαμιανού, τι κι αν τον βαραίνουν τα 37 του χρόνια, αυτός δείχνει να αντέχει ακόμη.!!!!






1 σχόλιο:

  1. Μεγάλος παίκτης με άριστο χαρακτήρα παράδειγμα προς μιμμιση για όλους και με ηγετικές αρετές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365