Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Βαριές ποινές από την ΕΠΟ στην Θύελλα Σαρακηνών

Βαριές ποινές από την ΕΠΟ στην Θύελλα Σαρακηνών

Βαριές ποινές επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην Θύελλα Σαρακηνών, κατά την τελευταία της συνεδρίαση μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επέβαλε πρόστιμο 6000€ και αφαίρεση 10 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Α1 της ΕΠΣ Πέλλας, αν και εφόσον συμμετέχει, την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Δείτε τις αποφάσεις:

1) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Σαρακηνών» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 17.12.2023, με το σωματείο «Δόξα Δράμας ΓΣ» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, β) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς επίσης και 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί και γ) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ.


2) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Σαρακηνών» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 20.12.2023, με το σωματείο «ΑΣ Νέστος Χρυσούπολης» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, β) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς επίσης και 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί και γ) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ

9 σχόλια:

  1. Οποτε καλο αφανισμο..!! Αρα 2 πεφτουν απο την Α1 .. Και 2 ανεβαινουν απο την Α..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις πέφτουν από την Α1 και τρεις ανεβαίνουν από την Α στην Α1. Μόνο σε περίπτωση που παίξουν οι Σαρακηνοί στην Στην Α1, τότε θα πέσουν δύο ομάδες, κάτι απίθανο με -10 να συμβεί. Οπότε βλέπω Εδεσσαϊκό, Μεσιανο και Γαλατάδες να μας χαιρετά Ε. Και Σκύδρα, Καλή καί Αμπελιες να ανεβαίνουν. Καλό πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος.. 2 θα πέσουν και 2 θα ανέβουν. Δεν τα ξέρεις καλά τα γράμματα..

      Διαγραφή
  3. Τρεις πέφτουν από την Α1 και τρεις ανεβαίνουν από την Α στην Α1. Μόνο σε περίπτωση που παίξουν οι Σαρακηνοί στην Στην Α1, τότε θα πέσουν δύο ομάδες, κάτι απίθανο με -10 να συμβεί. Οπότε βλέπω Εδεσσαϊκό, Μεσιανο και Γαλατάδες να μας χαιρετά Ε. Και Σκύδρα, Καλή καί Αμπελιες να ανεβαίνουν. Καλό πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2,29 έλα ξανά τον Σεπτέμβριο και να έχεις κάνει και καλό φροντιστήριο.

      Διαγραφή
  4. Το καημένο το Δυτικό ξεκίνησε Μπαρτσελόνα το πρωταθλημα και κατάντησε Δυτικουλη.
    Καλό πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και συ σύντομα θα είσαι ...ουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365