Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/2 Κριός 

Προσοχή σε μια δίνη δυσαρέσκειας σήμερα ! Αν ανησυχείς για ένα θέμα, επιβράδυνε και αξιολόγησε με ειλικρίνεια το συναισθηματικό και σωματικό στρες που σου προκαλεί. Η μέρα επηρεάζει τη φροντίδα και τη θεραπεία σου εαυτού σου.
Μην κρατάς μέσα σου θυμό. Συμβιβάσου ή συμφιλιώσου με άτομα και καταστάσεις αν είναι απαραίτητο. Η ηρεμία σου θα σε ευχαριστήσει!

ζώδια σήμερα ταύρος

Μια σύγκρουση πεποιθήσεων ή απόψεων θα οδηγήσει σε έντονες συζητήσεις σήμερα. Αντί ν’ αφήσεις την ένταση να κλιμακωθεί κάνε ξεκάθαρες τις σκέψεις σου στους άλλους. Μίλα ανοιχτά για τις απόψεις σου γιατί έχουν σημασία.
Η ειλικρίνειά σου μπορεί να είναι μεταδοτική και να βοηθήσει φίλους ή άτομα του διαδικτύου να μειώσουν την αμυντική τους στάση… για να διατηρήσουν ανέπαφη την ομαδική αρμονία.

ζώδια σήμερα 28/02 Τετάρτη δίδυμοι

Πάρε μια ανάσα και αξιολόγησε πώς περνούν οι μέρες σου. Αν είσαι μέχρι το λαιμό χωμένη στη δουλειά ενώ χάνεις διασκεδαστικά πράγματα, ίσως είναι καιρός να αναθέσεις μέρος των εργασιών σου στους άλλους. Επίσης είναι καιρός να υπενθυμίσεις στους ανωτέρους σου πως έχεις μόνο δύο χέρια και μία ζωή.. που δεν πρέπει να έρχεται συνεχώς δεύτερη! 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Πριν ξεστομίσεις όσα έχεις να πεις… βεβαιώσου πως έχεις σκεφτεί τις συνέπειες. Οπλίσου με δεδομένα, στατιστικές και οτιδήποτε άλλο υποστηρίζει την υπόθεση ή την αποκάλυψή σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής θέλουν να αποκαλύψεις ισχυρές ιδέες, μυστικά – ή και τα δύο. Αν όμως προτίθεσαι να κάνεις τις αποκαλύψεις σου… λίγη προκαταβολική σκέψη, αναμφίβολα θα βοηθήσει. 

ζώδια σήμερα λέων

Μια σχέση σου βασίζεται στην πραγματικότητα… ή σε μυθιστόρημα μυστηρίου; Το σύμπαν θέλει να ξεκαθαρίσεις πού βρίσκεσαι με κάποιον άλλο – και ήρθε η ώρα. Προετοιμάσου για μια ανατροπή της πλοκής! Κάποιος που νόμιζες πως ήταν όλο διασκέδαση και παιχνίδια, πρόκειται να σου αποκαλύψει τον έρωτά του. Ή μήπως είσαι εσύ η ερωτοχτυπημένη; Σε κάθε περίπτωση, μια «βόμβα αλήθειας» είναι έτοιμη να πέσει σήμερα!

ζώδια σήμερα παρθένος

Πρέπει να πάρεις συνειδητές αποφάσεις στον αισθηματικό τομέα και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Οποιαδήποτε σχέση δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια, θα κλονιστεί. Κράτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου το συναίσθημα και τις σκέψεις που σε παρασύρουν… και αποφάσισε με ορθολογισμό τι σε καλύπτει και τι όχι. Βάλε όρια χωρίς να το ρίξεις στην πικρόχολη κριτική… και εξήγησε σε όλους με πειστικά επιχειρήματα, γιατί κρατάς αποστάσεις. 

ζώδια σήμερα 28/02 Τετάρτη ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και ζητήματα πρακτικής φύσης με υπομονή και πειθαρχία. Οτιδήποτε αναλάβεις θα το ολοκληρώσεις με επιτυχία. Το πιθανότερο είναι πάντως να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που σου αναλογούν και να πιεστείς περισσότερο. Φρόντισε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και κυρίως για ηρεμία και ξεκούραση.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Θα σου φανεί πολύ ελκυστικός ο έλεγχος σε μια συγκεκριμένη περιοχή της ζωής σου. Όμως παρόλο που αυτό θα έχει τα προνόμιά του, μην το αφήσεις να γίνει εισιτήριο μονής διαδρομής για την «πόλη τους στρες». Δεν είσαι άτομο που παραιτείται εύκολα και είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής. Μην ασχολείσαι λοιπόν με τα ασήμαντα! Αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι σε ευχαριστεί, γιατί η υπερβολική εστίαση στο τιμόνι… κάτι σου στερεί.

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν το βάρος στους ώμους σου είναι πολύ για να το αντέξεις, χρειάζεται να αναθεωρήσεις τι κάνεις και για ποιον. Αν η λίστα εργασιών σου μεγαλώνει, τότε κατάρτισε έναν οριστικό κατάλογο και αντιμετώπισε αυτά τα καθήκοντα. Σίγουρα δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά εστίασε στην επική ανταμοιβή. Ετοιμάσου για δράση.. τακτοποίησε τα πάντα και παρακολούθησε το άγχος σου να εξαφανίζεται σταδιακά.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Θα πάρεις και θα δώσεις σωστές συμβουλές, ύστερα από ώριμη σκέψη. Είναι μια ημέρα που μπορείς να πάρεις πληροφορίες για σημαντικά ζητήματα και να μπουν νέοι όροι και διευκρινήσεις σε συμβόλαια και συμβάσεις. Το ημερήσιο πρόγραμμα σου θα είναι αρκετά φορτωμένο. Δεν θα λείψουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές, όμως θα τις διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ζώδια σήμερα 28/02 Τετάρτη υδροχόος

Θα έχεις την ανάγκη να πάρεις τον έλεγχο των οικονομικών σου μέσα από σωστή διαχείριση και οικονομικές διαπραγματεύσεις που μακροπρόθεσμα θα σου φέρουν οφέλη. Θα είσαι αρκετά μετρημένη στα έξοδα σου και ενδέχεται στα μάτια των άλλων να φανείς φιλάργυρη. Στον αισθηματικό τομέα θα είσαι αρκετά διεκδικητική και κτητική με αποτέλεσμα να προκύψουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα πρόσωπα και καταστάσεις και θα πάρεις τον έλεγχο των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Θα θέσεις όρια για να ξέρουν μέχρι που φτάνει η υπομονή σου. Αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα θέλεις, όμως μπορείς να ανταπεξέλθεις. Δεν είσαι μόνο ένα ευάλωτο, συναισθηματικό πλάσμα! Αν το αποφασίσεις, μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365