Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/2 Κριός 

Μην σχηματίζεις εντυπώσεις με βάση μόνο την εμφάνιση ενός ατόμου, ενώ η Αφροδίτη και ο μυστηριώδης Πλούτωνας συγκεντρώνονται στον τομέα των συνεργασιών σου. Άσε στην άκρη την κρίση σου για τους άλλους και φρόντισε να μην είσαι ανοιχτό βιβλίο.
Βάλε τον πήχη ψηλά αν πρόκειται να συνεργαστείς με κάποιους. Ανακάλυψε άτομα με τα προσόντα που επιθυμείς και δημιούργησε την ομάδα σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η γοητευτική Αφροδίτη, ενώνει τις δυνάμεις της με τον αδάμαστο Πλούτωνα στον τομέα των φιλοδοξιών σου αυτό το Σάββατο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δημιουργήσεις εντυπώσεις, όπου επιθυμείς. Διατήρησε υψηλό προφίλ για να βεβαιωθείς ότι θα σε προσέξουν και δείξε πρόθυμη να δουλέψεις σκληρά αναλαμβάνοντας ευθύνες.
Οι συζητήσεις με σημαντικά άτομα δεν βλάπτουν ποτέ. Φρόντισε μόνο να είσαι ειλικρινής στις συναλλαγές σου καθώς ο Πλούτωνας μπορεί να σε παρασύρει σε άσχημα μονοπάτια, αν τα κίνητρά σου δεν είναι αγνά.

ζώδια σήμερα 17/02 Σάββατο δίδυμοι

Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί μπορούν να πληγώσουν σήμερα. Θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις ωμές παρατηρήσεις, πιθανώς με την πρόθεση να βοηθήσεις. Όμως ο αποδέκτης της κριτικής σου, θα νιώσει πως του επιτίθεσαι. Ίσως κι εσύ να φτάσεις στα όριά σου και να ξεσπάσεις σε κάποιον. Δώσε σήμερα σε όλους άφθονο χρονικό περιθώριο και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα μέχρι να συγκεντρώσεις όλα τα στοιχεία.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Πρόσεχε σήμερα, γιατί η συνάντηση Αφροδίτης και Πλούτωνα αναδεικνύουν την απαίσια πλευρά ορισμένων ατόμων. Οι μυστικές αποστολές είναι ο τομέας του μυστηριώδη Πλούτωνα, επομένως μπορεί να ενημερωθείς για κάποια άθλια συμβάντα. Άκου τη διαίσθησή σου και ερεύνησε περισσότερο, μέχρι να συγκεντρώσεις όλα τα στοιχεία για να προσδιορίσεις ποια είναι η πραγματικότητα. Ίσως ο κακός της ιστορίας, να μην είναι τόσο κακός τελικά.

ζώδια σήμερα λέων

Μην αφήσεις τη ζήλια να δηλητηριάσει μια σχέση σου σήμερα. Η ερωτική Αφροδίτη συναντάει τον ελεγκτικό Πλούτωνα στη σφαίρα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ρίχνοντας σκιά σε μια στενή σου σχέση. Αν το άλλο σου μισό είναι λίγο κρυψίνους, ρώτησέ τον τι συμβαίνει και μην κάνεις υποθέσεις. Επίσης μην τον κατασκοπεύεις γιατί μπορεί να αποτύχεις, αν το μυστικό του είναι κάτι γλυκό.. όπως ένα ταξίδι έκπληξη που κανονίζει για τους δυο σας.

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα αντιδράσεις άμεσα σήμερα, αν διαισθανθείς κάποιο πρόβλημα. Η σύνοδος της τρυφερής Αφροδίτης με τον ύποπτο Πλούτωνα, αυξάνει τις πιθανότητες να ανακαλύψεις κάτι που δεν έχει λογική εξήγηση. Αντί να εμπλακείς στο δράμα – που παρεμπιπτόντως, μπορεί να δημιουργηθεί στον εργασιακό σου χώρο – καλύτερα να μείνεις έξω από αυτό. Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις, το να παρασυρθείς σε μια χαοτική κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση με σένα, θα ήταν σπατάλη της πολύτιμης ενέργειας σου.

ζώδια σήμερα 17/02 Σάββατο ζυγός

Το να σκέφτεσαι τι θέλεις να αλλάξεις ή να βελτιώσεις, είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να ανασκουμπωθείς και να δράσεις. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι απαιτείται σημαντική προσπάθεια για να κάνεις ένα μόνο βήμα προς μια νέα κατεύθυνση, πίστεψε στον εαυτό σου και προχώρα. Να έχεις υπόψη πως για να προοδεύσει κάτι χρειάζονται πράξεις… όχι σκέψεις. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μια απόφαση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι περιλαμβάνει δύο κλειστές πόρτες, η μία από τις οποίες κρύβει έναν τρομερό κίνδυνο! Είσαι σε καλύτερη θέση απ’ ό,τι πιστεύεις. Έχεις επίσης αρκετή ευελιξία σε περίπτωση που η απόφασή σου χρειαστεί τροποποίηση ή αναθεώρηση στο μέλλον. Επομένως μπορείς να ανακουφιστείς γνωρίζοντας πως η επιλογή που έκανες τώρα, δεν πρόκειται να φέρει το τέλος του κόσμου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν κάποιος σου ασκεί πίεση, μπορείς ν’ αποφασίσεις πώς θα αντιδράσεις. Αν όμως την αυξημένη πίεση τη δημιουργούν ορισμένες συνθήκες… αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. Μπορεί να πιεστείς για να κάνεις ό,τι χρειάζεται. Μια δυνατή ή άβολη ώθηση για να αναλάβεις δράση σε μια συγκεκριμένη περιοχή, μπορεί να μην σε κάνει να πετάξεις τη σκούφια σου από χαρά. Θα ικανοποιηθείς όμως αν κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Κάθε πλεονέκτημα, κρύβει συχνά κι ένα μειονέκτημα που πρέπει να λάβεις υπόψη. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις λειτουργικό το όραμά σου. Η αξιολόγηση ορισμένων περιστάσεων στον κόσμο σου θα σε οδηγήσει στη λήψη μιας σταθερής απόφασης για το τι θέλεις. Από εκεί και μετά, μπορείς να ορίσεις μια νέα πορεία που θα σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες επιτυχίας. 

ζώδια σήμερα 17/02 Σάββατο υδροχόος

Το να θέλεις περισσότερη δύναμη ή έλεγχο είναι κατανοητό – είσαι όμως εξίσου πρόθυμη να αποδεχτείς την ευθύνη που συνεπάγεται; Ίσως πιστεύεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα, όταν είσαι σε θέση να κατευθύνεις ή να υπαγορεύσεις. Όμως η εξουσία, ο έλεγχος και η ευθύνη συχνά έρχονται πακέτο, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει τώρα. Προχώρησε κάτι μπροστά, αποδεχόμενη ότι δεν μπορείς να έχεις το ένα… χωρίς το άλλο! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Δεν χρειάζεται να κάνεις περιττές ενέργειες για να φέρεις μια αλλαγή στον κόσμο σου! Αν είσαι αποφασισμένη να δημιουργήσεις αναταραχή, πρέπει επίσης να είσαι προετοιμασμένη να αναλάβεις την πλήρη ευθύνη γι’ αυτήν. Απλά να γνωρίζεις ότι αν δημιουργήσεις αναστάτωση για να δεις τι συμβαίνει, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα από όσα περίμενες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365