Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Η Βαθμολογία των πρωταθλημάτων

Δείτε τις βαθμολογίες

Δείτε τις βαθμολογίες:









5 σχόλια:

  1. Το ποδόσφαιρο στα χειρότερα του κυριοι!!
    Λίγοι διαιτητές και οι περισσότεροι κακοι και απαίδευτοι!
    Λίγοι ποδοαφαιριστες, ομάδες με ελλιπή ρόστερ, κατεβαίνουν με 13-14 παικτες, παικτες μετριοτατοι ακόμα και στην Α1 ζητάνε ένα σωρό λεφτά για να παιξουν και οι παραγοντες αναγκαστικά τα δίνουν.
    Στην φετινή Α1 έχει ομάδες που παλιοτερα με το ζόρι θα στέκονταν στην Α.
    Μια γενική εικόνα πολυ κακη, είναι ευκολο να τα ρίξουμε όλα στην ΕΠΣ αλλά δε φταίει μόνο αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πας να δεις ποδόσφαιρο και βλέπεις τους κάφρους με τα τσιγάρα σε καφενείο, έχουν τελειώσει το σχολείο με το ζόρι και έχουν και άποψη κάπου εκει λες...Όχι...η επιστήμη δεν σηκώνει τα χέρια...Η επιστήμη έχει υποχρέωση να βοηθήσει αυτα τα καφράκια να γίνουν άνθρωποι.έλεος ρε παιδιά με την άγνοια ...Χωρίς διάβασμα αμφισβητείτε το δικαίωμα να λέγεσαι άνθρωπος....Είσαι δίποδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην αμα θελεις να τα λεμε ολα οπως εχουν,την αλλη φορα βαλε ονομα(εννοειται οτι θα βαλω και εγω) και γραψε αυτες τις .........επωνυμα...πισω απο την ανωνυμια σας προσβαλετε κοσμο χωρις να υπαρχει λογος..
      Υ.Γ.:την αλλη φορα να εισαι και πιο συγκεκριμενος σε αυτο που θελεις να πεις κυριε!!

      Διαγραφή
  3. Να το θυμόσαστε και το λέω ακόμη μια φορά. Χωρίς πολλά πολλά η Πέλλα σε τρία τέσσερα χρόνια, θα έχει δύο κατηγορίες. Και μετά ας κάνουν τους παράγοντες οι σημερινοί μισθοφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πέλλα γενικά ως νομός είναι από τους πιο υποβαθμισμένους.Πως θα μπορούσε το ποδόσφαιρο να αποτελέσει εξαίρεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365