Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε βασιλόπιτα ο ΑΣ Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Πιστός στην παράδοση ο ΑΣ Γιαννιτσά πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας στον πολυχώρο STOA MULTI VENUE, όπου παρευρέθηκαν διοίκηση, προπονητής και παίκτες.

Μάλιστα μαζί με την κοπή της πίτας η ομάδα γευμάτισε και όλοι μαζί ενωμένοι υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δείτε την ανακοίνωση για την ωραία εκδήλωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή βασιλόπιτας της ομάδας μας, με τυχερούς τους Πέτσο-Χαραλαμπίδη καθώς το φλουρί βρέθηκε ανάμεσα στα δικά τους κομμάτια.

Η διοίκηση του Α.Σ. Γιαννιτσά ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του πολυχώρου STOA MULTI VENUE για την παραχώρηση του χώρου για την εκδήλωση μας και για το γεύμα που μας παρέθεσαν.»







6 σχόλια:

  1. Τραϊανε που εισαι ρε αλανι;;δεν σε καλεσαν η δεν προλαβες να πας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραϊανός Μπουτσαβιώτης7 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:44 μ.μ.

      Εγώ έβγαλα τις φωτογραφίες, πώς να με δεις;

      Διαγραφή
    2. Ρε τραϊοο η σελφι για αυτο ειναι!!και εγω λεω να επαθε κατι,το παιδι!!

      Διαγραφή
    3. Τραϊανός Μπουτσαβιώτης7 Φεβρουαρίου 2024 στις 3:40 μ.μ.

      Δεν έχει σέλφι το κινητό, είναι παλιό μοντέλο. Θα πάρω, όμως, καινούργιο και θα βγάλω το Σάββατο στον χορό με το «Μακεδονικό Μεράκι».

      Διαγραφή
    4. Τραϊοοοο τραπεζι εχεις κλισει;; γιατι δεν βλεπω πουθενα το ονομα σου στην λιστα!!αν δεν εχεις κλισει,παρε γρηγορα τηλεφωνο γιατι οι θεσεις λιγοστευουν!!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στη διοίκηση της ομάδας και μπράβο στους ποδοσφαιριστές που παρά τις δυσκολίες και τις ατυχίες μέχρι στιγμής δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε αγώνα. Είστε Ήρωες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365