Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Πυρσός εννιά αστέρων (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Πετούσε φωτιές ο Ν. Πυρσός Πετριάς που συνέτριψε με το ευρύ 9-0 τον Μ. Αλέξανδρο Άρνισσας και πάει φορτσάτος στα play off για να διεκδικησει το εισιτήριο της ανόδου.

Το παιχνίδι αποτέλεσε μονόλογο για τους γηπεδούχους που ήταν ασταμάτητοι επιθετικά και έφτασαν εννιά φορές στο γκολ ενώ θα μπορουπσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, απέναντι στους φιλοξενούμενους που κατέβηκαν με σύνθεση ανάγκης και αποχαιρετούν την σεζόν, καθώς δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη τετράδα.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Παλάνης 5’, Γιόφτσης 21’, Μαυρίδης 28’, Βαρδαρέντσης 35’-81’, Μαζέλιου 38’-77’, Ιμβριώτης 51’, Μήτρου Σ. 62’.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζγούρος, Τετραγώνης, Φώτης.


Συνθέσεις: 

Πυρσός: (Κώστας Μποζίδης)

Γιαζγκουλίδης, (46’ Σαρίδης Γ.), Μαυρίδης, Τεληγιαννίδης,  (46’ Μήτρου Γ.), Μήτρου Π., Μουρουζίδης, Σαρίδης Κ., (46’ Ιμβριώτης), Γαϊτανίδης, Μαζέλιου, Βαρδαρέντσης, Παλάνης, (46’ Μήτρου Σ.), Γιόφτσης, (46’ Μήτρου Γ.).


Μ. Αλέξανδρος: (Γιάννης Μυλόπουλος) 

Μπακάλης Α., Ιωσηφίδης, Μπόγιας, Γκόλης, Μουρατίδης, Καρράς, Καμπούρης Α., Καμπούρης Δ., Μπακάλης Α., (57’ Παναγιωτίδης), Παναγιώτου, Γεωργίου.







2 σχόλια:

  1. Λα λα λα και όταν πάτε στον Άγρα " καλώς τα παιδιά, καλώς τα 5-0"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε μικρό καλάθι γιατί θα είναι κοντή και χοντρή που κάνει ζημιά.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365