Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ήττα για την ΕΠΣ Πέλλας στην Ιταλία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα σήμερα ήρθε η ήττα από την Αγγλία με σκορ 2-0 για την ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας, που συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά «Roma Caput Mundi» στην Ιταλία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά, παρά το άτυχο αποτέλεσμα και έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και ταλέντο.

Οι Βρετανοί πετυχαίνοντας από ένα τέρμα στις αρχές των δύο ημιχρόνων, αρχικά στο 10’ με τον Farrant και στην συνέχεια στο 60’ με τον Traynor, έφτασαν στην νίκη και ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους στο τουρνουά, ενώ η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας πίεσε έντονα στο τελευταίο εικοσάλεπτο και είχε ευκαιρίες με τους Μπάλλα και Καψάλη να μην βρίσκουν στόχο.

Συνθέσεις: 

ΠΕΛΛΑ: (Σάκης Τσελεμπής)

Κάππας, (76’ Σιγκούδης), Λιάσιος(72’ Δαμιανίδης), Πέτσος, (62’ Τσαουσλάρι), Λάσκος, (76’ Γκόγκος), Τζιότζιος, (72’ Φάβας), Παντικίδης, Αλμαλής, Κοσκερίδης,  (62’ Μπάλλας), Καψάλης, Βασιλειάδης, (52’ Θεοδωρίδης), Φούγιας.


EGLISH: (Simon East)

Βeeby, Changa, Stockhill, Hiks, Traynor, Farrant, Nunn, Pigatto, D’Aversa, Burns, Mcinerney.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365