Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 26/2 Κριός 

Η ημέρα σου ξεκινά χωρίς καμία διάθεση για δουλειά. Μέχρι και άρρωστη μπορεί να δηλώσεις προκειμένου να αποφύγεις εργασίες ρουτίνας και επισκέψεις σε δημόσιους φορείς.
Η αλήθεια είναι πως όλο το πρωινό θα έχεις πεσμένη ζωτικότητα, κακοδιαθεσία και βαρεμάρα. Αργότερα θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο και να διασκεδάσεις με τις παρέες σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του συντρόφου σου σήμερα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα χρειαστεί να διεκπεραιώσεις πρακτικά θέματα και υποθέσεις ρουτίνας.
Αν εργάζεσαι, πιθανόν να λειτουργήσει θεραπευτικά η ενασχόληση σου με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θα είσαι αρκετά προσηλωμένη, θα ερευνάς σε βάθος και θα δίνεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

ζώδια σήμερα 26/02 Δευτέρα δίδυμοι

Σήμερα δεν έχεις καμία διάθεση για εργασία και επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από κάποιον που διαθέτει κύρος και εξουσία. Αισθάνεσαι πως σε κοροϊδεύει και σου κρύβει πράγματα. Μπορεί να νιώσεις τόσο κακοδιάθετη που να μην παρευρεθείς καν στον επαγγελματικό σου χώρο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Κάποιες ειδήσεις θα σε φορτίσουν συναισθηματικά. Καλό όμως είναι να τις διπλοτσεκάρεις γιατί υπάρχει τάση για παραπληροφόρηση και ίσως αποπροσανατολιστείς από την πραγματική αλήθεια. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου. Θα μοιραστείς τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου, μ’ έναν έμπιστο φίλο σου.

ζώδια σήμερα λέων

Θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες στον οικονομικό τομέα με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Μια επένδυση φέρνει απώλεια χρημάτων που συνοδεύεται από απογοήτευση και ενοχές. Περισσότερο από ποτέ, θα αισθανθείς κατώτερη των περιστάσεων και η πίστη στον εαυτό σου θα κλονιστεί. Με την στήριξη όμως ενός συνεργάτη ή του συντρόφου σου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η ημέρα σου ξεκινά με υποτονική και μελαγχολική διάθεση. Οι άνθρωποι γύρω σου σε απογοητεύουν και φαίνονται κατώτεροι των προσδοκιών σου. Είναι πιθανό να σου έχουν πουλήσει «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και σήμερα θα το αντιληφθείς. Όμως θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, φροντίζοντας να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη και θα κακομάθεις τον εαυτό σου μέσα από αγορές και ψώνια.

ζώδια σήμερα 26/02 Δευτέρα ζυγός

Ανεξαρτησία ή βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση – ποιος θα κερδίσει αυτή την αναμέτρηση; Πριν αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνη σου ή θα δεσμευτείς, σκέψου να φερθείς πιο αυθόρμητα σε μια συνεργασία ή μια συμμαχία. Έχεις ανεξερεύνητες επιλογές για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις μια σχέση, οπότε μην σκεφτείς να προχωρήσεις μόνη σου, μέχρι να τα ζυγίσεις όλα και να τα εξετάσεις.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σου δημιουργούν πρόβλημα οι κρυφές ατζέντες των άλλων; Ορισμένοι άνθρωποι υποτιμούν την ικανότητά σου να τα εντοπίζεις αυτά, αλλά αν η προθυμία σου να είσαι ειλικρινής και διάφανη δεν βρίσκει ανταπόκριση, μην προσπαθείς περισσότερο. Είσαι η σκηνοθέτης της ταινίας της ζωής σου και αν οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν το σενάριό σου, ήρθε η ώρα για ανατροπή της πλοκής!

ζώδια σήμερα τοξότης

Το να συγκρίνεις αυτά που έχεις πετύχει, με την θέση και τις επιτυχίες των άλλων είναι τόσο ανθυγιεινό, όσο και περιττό. Ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι και οι άλλοι το δικό τους. Αν στρέψεις την εστίασή σου από όσα σου λείπουν, σε όσα έχεις καταφέρει… θα κάνεις το πρώτο βήμα για να ενισχύσεις την αφθονία στον κόσμο σου.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο κριτής μέσα σου θα κάνει υπερωρίες, ειδικά αν πιστεύεις πως απέχεις πολύ από την κατάκτηση ενός στόχου. Όμως παρά το γεγονός ότι η Σελήνη και ο Πλούτωνας τονίζουν τις ελλείψεις, μπορείς να εστιάσεις σε όσα αναμφίβολα κάνεις σωστά. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και γνωρίζεις τη δύναμη της υπομονής και της επιμονής! Το 2024 θα είναι μια χρονιά αξέχαστη. Πίστεψέ το!

ζώδια σήμερα 26/02 Δευτέρα υδροχόος

Τα υπολογισμένα ρίσκα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την πρόοδό σου, γι’ αυτό σιώπησε αυτή την αρνητική φωνή μέσα σου! Αν νιώθεις πως είναι απαραίτητο, κάνε ένα μικρό βήμα σε ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου να πετύχεις. Αν ζοριστείς από την προσπάθεια, τότε ανακατεύθυνε το πάθος σου αλλού. Ωστόσο, ένα άγνωστο μονοπάτι μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις, γι’ αυτό προχώρα με αυτοπεποίθηση.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Κανείς δεν ξέρει αν θα το κάνεις συνειδητά ή όχι, όμως θα έχεις την τάση να παραμυθιάζεις τους άλλους και τον εαυτό σου, προκειμένου να αποδείξεις πόσο μεγάλο θύμα είσαι στις σχέσεις σου. Με την συμπεριφορά σου θα πικράνεις τον αγαπημένο σου και στην πορεία θα πικραθείς και εσύ από την εντύπωση που έδωσες. Είναι μια καλή ευκαιρία έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα και τις κρυφές πτυχές του εαυτού σου και να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου με ειλικρίνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365