Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Τρίποντο ανάσα ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας

Τρίποντο ανάσα ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας 

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας, επικρατώντας με σκορ 3-2 του ΠΑΟΚ Δυτικού, με τους τρείς βαθμούς της νίκης να του δίνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και πήραν κεφάλι στο σκορ με τρία τέρματα στο πρώτο ημίωρο, με δράστες τους Νούση 7’ και 26, Καραγιάννη 16’, ήταν επικίνδυνοι επιθετικά και είχαν κι άλλες φάσεις για γκολ, που όμως δεν αξιοποίησαν και με την λήξη του ημιχρόνου στο 43’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, με τον Κυζιρίδη να εκτελεί εύστοχα και να μειώνει σε 3-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και πέτυχαν την μείωση στο σκορ στο 80’ σε 3-2 με φοβερό γκολ του Χωραφά Π., που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά παρά τις προσπάθειες τους δεν απέφυγαν την ήττα.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Σουλιώτης, Κοζαΐτης.


Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Ζλατάνης, Νούσης Χ., Καραγιάννης, (82’ Νούσης Ε.), Παναγιωτίδης, Αθανασιάδης, Μπίτσας, Αβραμίδης, Μπαγκής, (82’ Καλαϊτζής), Μάρκου Μ. Καρυπίδης, Νεντιάλκοφ, (52’ Μάρκου Γ.).


ΠΑΟΚ: (Κώστας Χαρμάνας)

Χαραλαμπίδης, Δεληονιάτης, Χωραφάς Ε., Ανδρεάδης Γ., (61’ Καραελευθερίου), Κατσαβός, Σαλονικίδης, (46’ Ανδρεάδης Χ.), Χωραφάς Π., Ευθυμιάδης, Χατζηπαρασίδης, Ανδρεάδης Γ., Κυζιρίδης.


1 σχόλιο:

  1. Λίγο νωρίς δεν άρχισαν τα όργανα;
    Το αβαβα, του αβαβα, Ω αβαβα. Γι'αυτό το ποδόσφαιρο στην ΕΠΣ Πέλλας είναι για Μουντιάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365