Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/2 Κριός 

Η Σελήνη και ο Ουρανός συνωμοτούν για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αυτοί οι δύο θέλουν επίσης να σε δουν να κάνεις ένα παρορμητικό άλμα. Επομένως προσπάθησε να βρεις τρόπο να είσαι τολμηρή, να εξερευνήσεις ή να κάνεις εσκεμμένα κάτι διαφορετικό.
Να έχεις μόνο υπόψη, πως με τη μεγάλη παρορμητικότητα, έρχεται και μεγάλη ευθύνη. Η καλύτερη επιλογή σου είναι να απελευθερώνεις την ανυπομονησία ή τον παρορμητισμό σου.. σε μετρημένες δόσεις!

ζώδια σήμερα ταύρος

Η ρουτίνα πιστεύεις πως είναι από τα πιο βαρετά πράγματα, καθώς συνδέονται στο ζώδιό σου η Σελήνη με τον Ουρανό. Αυτοί οι δύο έχουν δώσει οδηγίες στα συνηθισμένα καθημερινά σου πρότυπα για να κάνουν διακοπές.
Δοκίμασε λοιπόν κάτι καινούργιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να τραβήξεις την προσοχή όλων επάνω σου. Η μέρα θέλει να απελευθερωθείς από την ίδια και απαράλλαχτη παλιομοδίτικη νοοτροπία, για να δεις τι σου προσφέρει ο πειραματισμός… και το να είσαι διαφορετική.

ζώδια σήμερα 20/02 Τρίτη δίδυμοι

Συναρπαστικά μέρη σου γνέφουν, προτρέποντάς σε να τα ανακαλύψεις. Ξέχασε όμως τον τουριστικό χάρτη. Ακολούθησε τη γραφική διαδρομή καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον επαναστάτη Ουρανό. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός σε ωθεί να κοιτάξεις πέρα από το γνωστό! Κι αν ανακαλύψεις μια ασυνήθιστη διαδρομή, να την διασχίσεις. Άφησε το σύμπαν να είναι το GPS σου σ’ αυτό το άγριο, παράξενο και υπέροχο ταξίδι – σωματικά ή διανοητικά. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μια βαθιά συναισθηματική εξερεύνηση. Καθώς όμως συνδέεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό, τα ερεθίσματα σου, θα είναι το τονωτικό που χρειάζεσαι. Γι’ αυτό απευθύνσου σε όποιον μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχάσεις τις ανησυχίες ή τους φόβους σου. Ακόμα καλύτερα… προσπάθησε να επωφεληθείς από τη δύναμη των αριθμών.

ζώδια σήμερα λέων

Το μεράκι με το οποίο χειρίζεσαι τις εκάστοτε καταστάσεις, είναι η ειδικότητά σου αυτή τη στιγμή. Αν και θα ήταν σοφό να περιμένεις το απροσδόκητο, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί. Επομένως, διατήρησε την ψυχραιμία σου… και θα προσέξουν τους χειρισμούς σου αυτοί που θέλεις να εντυπωσιάσεις. Δεν αντιμετωπίζεις απλά την πίεση… αλλά την διαχειρίζεσαι δυναμικά! 

ζώδια σήμερα παρθένος

Η Σελήνη και ο Ουρανός προσθέτουν έμπνευση στις διαδικασίες σκέψης σου, όμως η συνεργασία σου με ομοϊδεάτες θα αποδειχθεί ένα πάρτι ιδεών. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τις ιδέες που αναπηδούν από ένα ομαδικό περιβάλλον. Καμία ιδέα δεν είναι πολύ μικρή ή ασήμαντη τώρα. Στην πραγματικότητα, όσο πιο περίεργες ή πιο παράξενες… τόσο το καλύτερο, οπότε άφησέ τες να ρέουν.

ζώδια σήμερα 20/02 Τρίτη ζυγός

Η Σελήνη φιλοξενεί μια κοινωνική εκδήλωση και ο Ουρανός φέρνει την έμπνευση για να διασφαλίσει ότι θα είναι παραγωγική και αξέχαστη – ακόμα κι αν έχει απροσδόκητες ιδιότητες. Έτσι συνεργάσου με την ομάδα σου.. είτε πρόκειται για άτομα από το κοινωνικό σου δίκτυο, φίλους – ή και τα δύο- και νιώσε τη μαγεία στη ζωή σου. Το να είσαι περιτριγυρισμένη από ομοϊδεάτες είναι πάντα ένα μπόνους, αλλά θα υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο, σε μια συγκέντρωση που κάνεις τώρα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Θέλεις να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, γι’ αυτό άκου το κάλεσμα του εξερευνητή μέσα σου! Η Σελήνη σε ωθεί να κοιτάξεις πέρα από το γνωστό σου περιβάλλον – και χάρη στο ραντεβού της με τον εκρηκτικό Ουρανό, κάποιος θα σε συνοδεύσει στο «μεγάλο άγνωστο». Ετοιμάσου λοιπόν για εκπλήξεις! Είτε βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού είτε είσαι συνοδηγός, κάτι αυθόρμητο κι επεκτατικό… σου γνέφει.

ζώδια σήμερα τοξότης

Δεν είχες ιδέα πως το πολύ συνηθισμένο, θα μπορούσε να είναι πολύ ικανοποιητικό. Η απλή ζωή καλεί τ’ όνομά σου τώρα και καλά θα κάνεις ν’ απαντήσεις. Κάνε αργά, σταθερά βήματα και δες την ομορφιά στην απλότητα. Αν το άγχος προσπαθεί να σε κυριεύσει… απομάκρυνέ το. Αν κάτι μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο, τότε κάντο αύριο!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ετοιμάσου για ένα πακέτο έκπληξη – μια ευγενική προσφορά του σύμπαντος! Η Σελήνη συνδέεται με τον εκκεντρικό, αυθόρμητο Ουρανό, προσφέροντας μια απροσδόκητη ευκαιρία να αφεθείς στα καλύτερα πράγματα της ζωής και να απολαύσεις ό, τι και όποιον κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο γρήγορα. Δέξου λοιπόν το δώρο! Αν είναι εφικτό αρνήσου ευγενικά μια επαγγελματική πρόταση τώρα … γιατί η διασκέδαση είναι η σημερινή VIP καλεσμένη!

ζώδια σήμερα 20/02 Τρίτη υδροχόος

Ο διάβολος μπορεί να κρύβεται στη λεπτομέρεια, αλλά είναι πραγματικός πονοκέφαλος τώρα. Η Σελήνη και ο κυβερνήτης σου Ουρανός, έχουν αποστολή να δημιουργήσουν αναταράξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Κι όσο περισσότερο εστιάζεις στην λεπτομέρεια, τόσο πιο περίπλοκη θα γίνεται η κατάσταση. Προσαρμόσου στις αλλαγές, εστίασε στην ευρύτερη εικόνα και άφησε τις μικρολεπτομέρειες να φροντίσουν τον εαυτό τους.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η Σελήνη και ο Ουρανός δυναμώνουν την ένταση στις ανταλλαγές απόψεων και στις φανταστικές ιδέες που αξίζουν την προσοχή σου. Φυσικά, αυτές θα τονώσουν τη φαντασία σου και είναι σίγουρο πως οι δημιουργίες του μυαλού σου θα ξεπεράσουν τις συνηθισμένες προσδοκίες σου. Μπορεί να μην είσαι ο Πικάσο, όμως ένα σοβαρό κύμα καλλιτεχνικής έμπνευσης, θα σου χτυπήσει στον ώμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365