Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/2 Κριός 

Η σημερινή Πανσέληνος σε προτρέπει να εξετάσεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, για να καθορίσεις ποιες είναι δικές σου και ποιες θα επωμιστείς για λογαριασμό άλλων.
Το τελευταίο το συνηθίζεις… και η Πανσέληνος θέλει να αναρωτηθείς αν θα συνεχίσεις να το κάνεις. Το να γνωρίζεις τα όριά σου, όπως και το να θέσεις κάποια όρια στους άλλους… μπορεί να είναι καλή ιδέα τώρα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Με τη σημερινή Πανσέληνο θα έχεις την ανάγκη να εκφραστείς μέσω του έρωτα και της δημιουργίας.
Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις φουλ ερωτευμένη αν και διαισθητικά νιώθεις πως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Δεν αποκλείεται επίσης να τερματίσεις μια ερωτική σχέση – και «μη τον είδατε τον Κίτσο τον λεβέντη».

ζώδια σήμερα 24/02 Σάββατο δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος θα σε επηρεάσει αρνητικά με αποτέλεσμα να έχεις αρκετό άγχος και φοβίες για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια – και θα έχουν αντίκτυπο στα επαγγελματικά σου. Το κλίμα θα είναι περίεργο, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση. Η οικογένεια σου σε επηρεάζει έντονα.. και όσο και αν θέλεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματα σου, δύσκολα θα τα καταφέρεις.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Πρόσεχε, γιατί η σημερινή Πανσέληνος θα σε βγάλει εκτός πραγματικότητας. Θα έχεις έντονη την τάση να ονειροπολείς, προκειμένου να αποφύγεις την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ενώ θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις σου, ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα θα είναι χαοτικός, με αποτέλεσμα να δίνεις λάθος συμβουλές και να κάνεις εντελώς ανεδαφικά όνειρα.

ζώδια σήμερα λέων

Ζόρικη για τα οικονομικά σου η σημερινή Πανσέληνος! Οι ελλείψεις θα φέρουν συναισθηματικές συγκρούσεις, ανασφάλειες και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στις πληρωμές σου και θα μείνεις πίσω σε οφειλές. Δεν θα είσαι αντικειμενική, γι’ αυτό απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα.. και μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και τα χρήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με το ταίρι σου. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα επηρεάσει άμεσα τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Θα δυσκολευτείς με τις συνεργασίες σου και κάποιες σχέσεις θα τελειώσουν, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν σε καλύπτουν και δεν βελτιώνονται. Σήμερα η λογική θα έρθει σε σύγκρουση με το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να πεις και να κάνεις.

ζώδια σήμερα 24/02 Σάββατο ζυγός

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψεις ένα μυστικό τώρα; Η Πανσέληνος θα σε φέρει σε επαφή με όλα όσα κρύβεις στην ψυχή σου: φοβίες, ανασφάλειες, διλλήματα, με αποτέλεσμα να είσαι αρκετά σαστισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη. Θα πρέπει να βρεις χρόνο να ηρεμήσεις την ψυχή και το μυαλό σου γιατί είναι πιθανό να εκδηλώσεις ψυχοσωματικές ασθένειες και να ψάχνεις να βρεις τι σου συμβαίνει.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Με τη σημερινή Πανσέληνο θα έχεις την διάθεση να βρίσκεσαι με φίλους. Θα κάνεις αρκετές αναθεωρήσεις και ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς από κάποιον που δεν έχει να σου προσφέρει το παραμικρό. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά θα αντιμετωπίσεις και κάποια εμπόδια αν έχεις μικρά παιδιά.. μιας και οι υποχρεώσεις τους και ο χρόνος που θα πρέπει να τους αφιερώσεις, θα σου στερήσει κάποιες εξόδους και σχέδια.

ζώδια σήμερα τοξότης

Η Πανσέληνος σου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να κατευθύνεις την πορεία της ζωής σου και να ξεκαθαρίσεις τον προορισμό σου. Αν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, αυτό σημαίνει ότι είσαι σε θέση να ορίσεις – ή να επαναπροσδιορίσεις – το όραμά σου.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η σημερινή Πανσέληνος βάζει το χέρι της στον ώμο σου, καθώς οι δυο σας κοιτάτε τον ορίζοντα. Αυτό που φαινόταν εκεί πρόσφατα, μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι άλλο τώρα. Ένα περιπετειώδες βήμα που έκανες πριν λίγο καιρό δεν ήταν μάταιο. Χρειάζεται απλώς ενημέρωση ή αναπροσαρμογή. Γι’ αυτό αξιοποίησε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία για να αξιολογήσεις πώς θέλεις να είναι τα πράγματα…αλλά και το νέο μονοπάτι που θα ακολουθήσεις για να φτάσεις εκεί.

ζώδια σήμερα 24/02 Σάββατο υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αποσαφηνίσεις ή να ενημερώσεις τους όρους μιας συνεργασίας. Τελευταία ήθελες να ασχοληθείς με κάτι ανεξάρτητα.. κι αυτός με τον οποίο πρόκειται να συνεργαστείς μάλλον το ξέρει. Άφησε την πανσέληνο να σε βοηθήσει ώστε να ξεκαθαριστεί ποιος κάνει τι. Αποδέξου επίσης πως και οι δυο πλευρές μπορείτε να κάνετε γνωστές τις απόψεις και τις ανησυχίες σας.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η σημερινή Πανσέληνος υπογραμμίζει τις συνδέσεις και τις στενές σχέσεις, ενισχύοντας πιθανώς την ανασφάλεια που προσθέτει επιπλέον πίεση στην ήδη υπάρχουσα. Μάλλον γνωρίζεις τους τελευταίους μήνες, τι πρέπει να αλλάξει σε μια συγκεκριμένη συνεργασία ή δέσμευση. Η ανοιχτή επικοινωνία θα μπορούσε τελικά να αντικαταστήσει τις σκέψεις σου. Γι’ αυτό εμπιστέψου πως ό,τι προκύψει θα δημιουργήσει μια καλύτερη δυναμική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365