Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Εκτέλεσαν επιχειρηματία με καλάσνικοφ – Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του

Το όχημα βρέθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για εγκληματική ενέργεια με θύμα έναν άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμό και απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, το όχημα στο οποίο βρέθηκε νεκρό το άτομο, ανήκει σε άνδρα ελληνικής καταγωγής, επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην περιοχή των Μεγάρων. Ωστόσο, μένει να εξακριβωθεί κατά πόσο η σορός ανήκει στον εν λόγω επιχειρηματία.


Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή.


Το όχημα βρέθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης και στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά.


Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν- δίπλα από το καμένο όχημα- κάλυκες και ένα καλάσνικοφ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.


Προς το παρόν εξετάζεται αν το όχημα του θύματος πυρπολήθηκε επί τούτου από τους δράστες ή αν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών πήρε φωτιά.


Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του


Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εμπορία κρεάτων με εκατοντάδες εργαζόμενους. Παράλληλα, υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας τριών ποδοσφαιρικών ομάδων και συγκεκριμένα της ΑΟ Τρίκαλα, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.


Η δολοφονική ενέδρα στην πρώην σύζυγό του


Σημειώνεται ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην γυναίκα του, στα σκαλιά του σπιτιού της στη Μάνδρα. Ο Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή τότε στο σημείο της δολοφονίας καθώς, αν και έχει ξαναπαντρευτεί, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του.


«Θα ψάξει η αστυνομία… Όλα… Έχω εμπιστοσύνη εκεί, θα την βγάλει την υπόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρουμε και εμείς τι είναι, γιατί άμα ήξερα δε θα είχα κάνει κάτι;» είχε δηλώσει ο Χρήστος Γιαλιάς για την δολοφονία της πρώην συζύγου του. 


Σημειώνεται ότι κατά την αστυνομία το κίνητρο για τη δολοφονία της γυναίκας ήταν η ληστεία και δράστες αλλοδαποί που πίστευαν ότι θα είχε πάνω της χρήματα: Της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της ενώ επέστρεφε από το καζίνο. Στην τσάντα της ωστόσο υπήρχε μόνο ένα ρολόι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365