Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Εμφατικό πέρασμα από τον Μεγαπλάτανο η Νίκη Καλής (ΦΩΤΟ)

Εμφατικό πέρασμα από τον Μεγαπλάτανο η Νίκη Καλής 

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος η Νίκη Καλής πέρασε από τον Μεγαπλάτανο, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της τοπικής Δόξας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό είχε ρυθμό, ένταση, πάθος και άρεσε στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις, μπροστά στις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ακυρωθέν τέρμα στις αρχές του αγώνα, σε μια φάση όπου ο διαιτητής σφύριξε έγκαιρα επιθετικό φάουλ και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις για πεσίματα των Μαυρομάτη και Κατηριάδη, όμως ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά και έφτασαν όχι μόνο στην νίκη, αλλά έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους, χάρη στα τέρματα των Γκότση στο 70’, Σαρίδη 77’ και 90’, Αναστασιάδη 89’, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν παραδοθεί πλήρως στο τελευταίο ημίωρο, μη έχοντας επιλογές και εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο τους.

Παρά την ένταση του αγώνα στάθηκαν στο ύψος τους οι κ.κ Ραμπούσης, Μιχάλογλου, Κεσίσογλου Κ.

Συνθέσεις:

Δόξα: (Μάκης Δεμίρης) 

Ξυλουργίδης, Τσίκος, Παυλίδης Δ., Τσοπάνογλου, Παυλίδης Ι., Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Μερτζεμέκης, Χρυσίδης, Πεκιάρης, Ελευθεριάδης, (83’ Κικίδης)

Νίκη: (Βασίλης Σαμαράς)

Μίγγας, Μωϋσιάδης, Σαμαράς, Ουρούτσι, Σαρίδης, Αναστασιάδης, Μαυρομάτης, (57’ Βράπι), Τζούρτζος, (81’ Χρήστου), Γκότσης, (81’ Φυντάνης), Κατηριάδης, Τσουλχάι, (74’ Ανδρίτσος).


Δείτε τις φωτό του Γιάννη Καρατζίδη:




4 σχόλια:

  1. Σφαγή από ραμπούση για την νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 πέναλτι μαρς υπέρ Καλής ο (αδέκαστος) ρέφερι τα έπνιξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλικαρίσια νίκη για την Καλή με Ραμπουση να σφυρίζει τουλάχιστον 60-40 κ περισσότερο έδρα σε κρίσιμες φάσεις αλλά η καλή είχε ρυθμο και αντοχή, σταθερή γκρίνια χωρίς ιδιαίτερο λόγο οι γνωστοί του Μεγαπλάτανου.Το 4 γκολ αριστούργημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365