Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Απέβαλαν δύο αδέρφια από το σχολείο επειδή η «αμαρτωλή» μαμά τους έχει λογαριασμό στο OnlyFans (ΦΩΤΟ)

Το σχολείο λέει ότι η ζωή της δεν συνάδει με τα διδάγματα της Βίβλου

Ένα ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο έδιωξε δύο μαθητές του επειδή η μητέρα του είναι μοντέλου που διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans. Όπως αναφέρει η διοίκηση του σχολείου, η μητέρα είναι «αμαρτωλή» και θα «κριθεί από τον Θεό» για τη ζωή της.


Ο λόγος για την 35χρονη Μισέλ Κλάιν, γνωστή ως Piper Fawn στο OnlyFans, η οποία αρχικά είχε ενημερωθεί από το σχολείο της Φλόριντα όταν δεν της επιτρέπεται να σταθμεύει το SUV αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του ιδρύματος για να αφήνει τα παιδιά της επειδή στο αυτοκίνητό της έχει ένα μεγάλο αυτοκόλλητο του λογαριασμού που διαθέτει στο OnlyFans.


Όπως είχε πει η ίδια στη New York Post μετά την απόφαση αυτή είναι υποχρεωμένη κάθε πρωί να διασχίζει έναν δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας για να τα αφήσει στο σχολείο.


Σύμφωνα με το σχολείο Liberty Christian Preparatory, η Κλάιν αντί να συμμορφωθεί τοποθέτησε ένα ακόμα μεγαλύτερο αυτοκόλλητο του λογαριασμού της στο αυτοκίνητο, κάτι που η ίδια πάντως αρνείται. Ετσι, το ίδρυμα πήρε την απόφαση να αποβάλει τα δύο παιδιά της μετά και έντονη πίεση από άλλους γονείς.


Ο διευθυντής του σχολείου, Τζέρεμι Τόμας, δικαιολόγησε την απόφασή τους λέγοντας ότι η ζωή της δεν συνάδει με τα διδάγματα της Βίβλου. «Η πορνογραφία είναι ένα σημαντικό και θανάσιμο αμάρτημα που καταστρέφει ζωές και γάμους», ανέφερε μεταξύ άλλων.


«Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό που κάνουν. Στο τέλος της ημέρας είναι κάτι που στηρίζει την απόφασή μου» είπε η ίδια για τον λογαριασμό της στο OnlyFans.


H 35χρονη άνοιξε τον λογαριασμό της πριν από περίπου τρία χρόνια και εκτιμά ότι μπορεί να κερδίζει έως και 20.000 δολάρια τον μήνα.


«Είμαστε μόνο εγώ και ο σύζυγός μου. Κανείς άλλος, άνδρας ή γυναίκα, δεν συμμετέχει. Χρησιμοποιούσαμε πάντα κάμερες στο υπνοδωμάτιο οπότε σκεφτήκαμε ότι είναι μια ευκαιρία να βγάλουμε χρήματα» εξήγησε η ίδια την απόφασή της να ανοίξει έναν λογαριασμό στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ενήλικου περιεχομένου.


Η 35χρονη υποστηρίζει ότι τα γυρίσματα των ροζ βίντεό της γίνονται εκτός του σπιτιού και ότι τα παιδιά δεν είναι κοντά όταν συμβαίνει αυτό: «Πιστεύω ότι τους δίνουμε ένα καλό μάθημα να μην σταματούν κάτι επειδή κάποιοι άλλοι νιώθουν προσβεβλημένοι. Τους μαθαίνω να υπερασπίζονται τον εαυτό τους».


Μάλιστα, η ίδια χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση του σχολείου καθώς το αυτοκόλλητο υπάρχει στο αυτοκίνητό της από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τον λογαριασμό, πριν από τρία χρόνια, ωστόσο μόλις τώρα αποφάσισαν ότι τους ενοχλεί. Πλεον, η Κλάιν και ο σύζυγός της αποφάσισαν ότι θα συνεχίσουν την διδασκαλία των παιδιών τους –ένα στο δημοτικό και ένα στο γυμνάσιο-στο σπίτι, ενώ πρόκειται να αλλάξουν σπίτι και γειτονιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365