Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Τι καλύπτει ο ΕΦΚΑ στις ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις για το 2024

Τι καλύπτει ο ΕΦΚΑ στις ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις για το 2024

Τα ημερήσια τροφεία για τις ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο 2024.

Πήρε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση που καθορίζει το ύψος του ημερήσιου τροφείου στις ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2024.


Το ημερήσιο τροφείο, που καταβάλλεται από τον e-ΕΦΚΑ, για τη φιλοξενία δικαιούχων παιδιών ασφαλισμένων, συνταξιούχων ή των υπαλλήλων του, σε ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις κατά τη θερινή περίοδο 2024, καθορίζεται στο ποσό των 34,12 € κατ’ άτομο, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.


Για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ηλικίας 6-16 ετών, που συμμετέχουν σε ειδικά κατασκηνωτικά προγράμματα, το ημερήσιο τροφείο για την ίδια χρονική περίοδο, καθορίζεται στο ποσό των 58,80 € κατ’ άτομο, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365