Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Στο Ωνάσειο μεταφέρεται το 3,5 ετών κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη που υπέστη ανακοπή καρδιάς

Στο Ωνάσειο μεταφέρεται το 3,5 ετών κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη που υπέστη ανακοπή καρδιάς

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στην Αθήνα, μεταφέρεται το 3,5 ετών κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο χθες υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».


Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι θεράποντες ιατροί από το Ιπποκράτειο επικοινώνησαν από την πρώτη στιγμή με τους συνεδέλφους τους στο Ωνάσειο για τη μεταφορά του κοριτσιού, ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το απόγευμα του Σαββάτου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Ιπποκράτειο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και από εκεί, το κοριτσάκι θα μεταφερθεί με αεροπλάνο στο Ωνάσειο προκειμένου να λάβει πιο εξειδικευμένη παρακολούθηση.


Για τη μεταφορά του κοριτσιού από το Ιπποκράτειο στο αεροδρόμιο στήθηκε γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛΑΣ, με αστυνομικούς της ομάδας “Ζ” να συνοδεύουν το ασθενοφόρο σε όλη τη διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365