Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/3 Κριός 

Ενισχύεται το ελεύθερο πνεύμα σου σήμερα, αλλά την «ανεξάρτητη ενέργεια» που προσφέρει το πλανητικό σκηνικό θα την αξιοποιήσεις καλύτερα αν ξεκουραστείς. Βυθίσου στις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις ονειροπολήσεις σου.
Άφησε πίσω σου την καθημερινότητα και πιες τον καφέ σου χαλαρώνοντας ή συνδέσου με τον φιλόσοφο μέσα σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η ευαισθησία και ο αυθορμητισμός συνδυάζονται εξαιρετικά αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον για όσα σκέφτεσαι, απλά άνοιξε το στόμα σου και πες το. Το σύμπαν ανταμείβει την γενναιότητα και την αδυναμία τώρα!
Επομένως άφησε τον εαυτό σου να παγιδευτεί σε μια ατμόσφαιρα που μπορεί να οδηγήσει σε μια ευπρόσδεκτη στιγμή αλήθειας.

ζώδια σήμερα 02/03 Σάββατο δίδυμοι

Η συνεργασία και η ομαδική εργασία υποστηρίζονται άψογα σήμερα. Μάλιστα μπορεί να υπάρξει και μια πραγματική ανταλλαγή ιδεών. Αναζήτησε «τον συνεργάτη στο έγκλημα» που μπορεί να μετατρέψει τα απίστευτα οράματά σου σε ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού. Εσύ με τον «συνωμότη» σου μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο με μια ιδέα που χρειάζεται κάποια προσπάθεια. Θα νιώσεις ενθουσιασμένη που θα είσαι το ήμισυ ενός δυναμικού δίδυμου!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν οι άλλοι θέλουν να βιαστούν, δικό τους πρόβλημα. Εσύ από την άλλη μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, αλλά θα εστιάσεις μόνο σ’ αυτές που έχουν άμεση προτεραιότητα. Οι άλλοι μπορεί να θέλουν να φανούν υπεράνθρωποι, όμως εσύ μπορείς να εντοπίσεις τρόπους να εργαστείς πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά. Συγκεντρώσου και ακολούθησε τη ροή της ημέρας. 

ζώδια σήμερα λέων

Αν έζησες τα άγχη και τους προβληματισμούς της εβδομάδας, το σύμπαν έχει μερικές ιδέες για να ενισχύσεις το κέφι σου! Η Σελήνη φωτίζει τον ελεύθερο χρόνο και την ευχαρίστηση, προτρέποντάς σε να αφήσεις στην άκρη τις σοβαρές δουλειές και να χαρείς τα καλύτερα πράγματα της ζωής. Δεν σημαίνει πως θα αποφύγεις τις ευθύνες σου! Απλά θα προσθέσεις χαρά στον κόσμο σου.. με την όμορφη παρέα των φίλων σου! 

ζώδια σήμερα παρθένος

Λοιπόν, με ποιον έχεις στενές σχέσεις και θα χαιρόταν να μάθει νέα σου; Σήμερα μπορείς να καλέσεις έναν συγγενή ή φίλο για μια φιλική κι εγκάρδια συζήτηση. Όχι μόνο αυτό θα ένα αντίδοτο στην αρνητικότητα, αλλά ο δεσμός σας θα ενισχυθεί περισσότερο. Εκμεταλλεύσου την κοσμική δύναμη για τις σημαντικές συναισθηματικές σου συνδέσεις – ή μία συγκεκριμένα. Εμπρός, φτιάξε τη μέρα κάποιου!

ζώδια σήμερα 02/03 Σάββατο ζυγός

Αυξάνεται η κοινωνικότητα σου και θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο προκειμένου να διεκπεραιώσεις συναλλαγές και δουλειές καθημερινότητας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας θα είναι ευχάριστες και οι αμφίδρομες συζητήσεις θα είναι χρήσιμες ή διασκεδαστικές. Όμως μπορείς να προχωρήσεις πέρα από αυτά. Δες τι φέρνει η ανεμελιά και το γέλιο στις συζητήσεις ή τις ανταλλαγές σου. Άσε τα σοβαρά θέματα, για άλλη μέρα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Κανείς δεν πλησιάζει τις ικανότητές σου στην τάξη και την οργάνωση! Μπορείς να αντιμετωπίσεις βασικά πράγματα… όπως να αναθεωρήσεις και να δημιουργήσεις πιο λογικές λίστες εργασιών, να τροποποιήσεις τους προϋπολογισμούς ή να δείξεις τις ικανότητές σου με άλλους τρόπους. Αν κι αυτό για τους άλλους είναι σκέτη βαρεμάρα… εσύ θα νιώσεις ικανοποίηση που μπορείς να κάνεις κάτι πιο εύκαμπτο και βιώσιμο.

ζώδια σήμερα τοξότης

Υποστηρίζεσαι σήμερα για να συλλέξεις απόψεις, να αξιολογήσεις πληροφορίες και να περιορίσεις τις επιλογές σου σ’ αυτές που έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Το βήμα που κάνεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο σου. Επομένως, συνέχισε να συλλέγεις πληροφορίες – κι ετοιμάσου να δημιουργήσεις το σχέδιο δράσης σου.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Πιθανόν να χρειαστεί να δώσεις ένα χέρι βοηθείας σε ένα φιλικό άτομο σήμερα. Γενικότερα θα εκφράσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με ιδεαλιστικούς σκοπούς όπως για παράδειγμα, να γίνεις εθελόντρια και μέλος κάποιας ομάδας. Θα είσαι ευδιάθετη και θα σχεδιάζεις διαρκώς νέα πλάνα προκειμένου να ικανοποιήσεις στόχους και όνειρα, που πολύ θα ήθελες να υλοποιηθούν.

ζώδια σήμερα 02/03 Σάββατο υδροχόος

Αν περίμενες σήμερα πως θα χαλάρωνες στον καναπέ σου ακούγοντας ήρεμη μουσική… μάλλον δεν θα σου γίνει το χατίρι. Οι ήσυχες στιγμές με τον εαυτό σου θα κοπούν απότομα, αν το τηλέφωνο χτυπάει συνεχώς – και η απενεργοποίησή του δεν είναι η απάντηση, επειδή μπορεί να έρθουν σπίτι σου και να βαράνε τα κουδούνια. Όμως όλοι αυτοί ίσως θέλουν να διασκεδάσετε μαζί. Γι’ αυτό χαμογέλα και να είσαι διαθέσιμη!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μια στρατηγική διαφυγή μπορεί να είναι η σωτηρία σου σήμερα. Αν οι απαιτήσεις συσσωρεύονται, απομακρύνσου διπλωματικά από τα καθήκοντα για να διατηρήσεις την ηρεμία και τη λογική σου. Όσοι ξέρουν πόσα κάνεις θα το καταλάβουν. Οι υπεύθυνοι εργασίας είναι συνηθισμένοι στο πόσο συχνά, τους υπερασπίζεσαι. Γι’ αυτό κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε μια ανάσα και άσε λίγο χρόνο να «ξεπλύνει» τις ανησυχίες και τις διαμάχες σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365