Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/3 Κριός 

Να συνεχίσεις αυτό που κάνεις… ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο; Αυτό αναρωτιέσαι σήμερα. Ίσως πιστεύεις πως η επιστροφή στον πίνακα σχεδιασμού είναι μια λογική επιλογή, αλλά μην είσαι τόσο σίγουρη.
Συζήτησε τις επιλογές σου με κάποιον που πιστεύεις πως θα προσφέρει αμερόληπτες συμβουλές. Συνέλλεξε περισσότερες πληροφορίες πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Έχεις τα μάτια σου στραμμένα στο βραβείο – όποιο κι αν είναι αυτό. Η αυστηρή σου εστίαση θα είναι χρήσιμη αν οι άλλοι δεν προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη σ’ αυτό που σε εμπνέει και σε παρακινεί.
Ωστόσο αν και το να επιδιώξεις κάτι μόνη σου είναι η καλύτερη επιλογή, μην δεσμευτείς με τίποτα εκτός κι αν πρόκειται για μια προφορική συμφωνία. Βεβαιώσου πως οποιαδήποτε προσφορά στο τραπέζι είναι συγκεκριμένη, πριν δεσμευτείς.

ζώδια σήμερα 07/03 Πέμπτη δίδυμοι

Το μυαλό σου θα βουίζει από ιδέες σήμερα. Πρέπει όμως να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από την φαντασίωση. Όσο συναρπαστικό κι αν είναι ένα όραμα, δώσε του περισσότερο χρόνο να ωριμάσει. Θα επωφεληθείς συλλέγοντας περισσότερες πληροφορίες πριν κάνεις ένα test drive ή μιλήσεις γι’ αυτό σε οποιονδήποτε πιστεύεις ότι θα το «καταλάβει» χωρίς να δώσεις πολλές εξηγήσεις. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν κάτι δεν κουμπώνει σωστά στη θέση του, μην το πιέζεις. Η Σελήνη και ο Δίας σε ενθαρρύνουν να προσαρμόσεις με τέτοιο τρόπο τη λίστα εργασιών σου, ώστε να πετύχεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Δούλεψε χωρίς περισπασμούς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βάλεις το τηλέφωνό σου στο αθόρυβο. Οι άλλοι μπορεί να μην έχουν ιδέα για το πόσο σε επιβραδύνουν, αλλά είναι σημαντικό εσύ να το συνειδητοποιείς.

ζώδια σήμερα λέων

Αν έχεις στρωθεί στη δουλειά για να προοδεύσεις μ’ ένα-δυο στόχους, μην ξεχνάς τους υποστηρικτές σου! Τους ανθρώπους εκείνους που ήταν πάντα δίπλα σου και σε ενθάρρυναν σε όλη την προσπάθεια. Μπορεί να υποθέτουν πως γνωρίζεις – έστω κι αν δεν λες τίποτα- την ουσιαστική τους βοήθεια. Όμως πρέπει να δείξεις την εκτίμησή σου απέναντί τους, όπως και να ‘χει.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι γεμάτη έμπνευση σήμερα. Υπάρχουν πολλές φανταστικές ιδέες, που μπορεί να επεξεργαστεί ταυτόχρονα η φαιά ουσία οποιουδήποτε. Αν όμως ένα όραμα αντηχεί βαθιά μέσα σου, δώσε του την προσοχή που χρειάζεται πριν στραφεί γρήγορα το ενδιαφέρον σου σε μια άλλη δημιουργία του μυαλού σου. Η Σελήνη και ο Δίας σε προειδοποιούν για υπερφόρτωση πληροφοριών τώρα!

ζώδια σήμερα 07/03 Πέμπτη ζυγός

Οι σημερινές σου προσπάθειες μπορούν να αλλάξουν την τύχη σου. Θα εκφράσεις ελεύθερα την προσωπικότητα σου αλλά και ό,τι αναδεικνύει την καλλιτεχνική και δημιουργική σου πλευρά. Με επιμονή και ακλόνητη δέσμευση θα δημιουργήσεις μια ζωή γεμάτη πληρότητα και χαρά. Οι επιλογές που κάνεις σήμερα διαμορφώνουν την ταπετσαρία του μέλλοντος σου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Νομίζεις ότι μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα μόνη σου; Η υπερηφάνεια σου θα σε εμποδίσει να ζητήσεις βοήθεια ή υποστήριξη από τους άλλους. Καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Δία, θα εστιάσεις στο να αποκτήσεις ή να διατηρήσεις τον έλεγχο.. με αποτέλεσμα να εξαντληθείς. Μην αφήσεις την προσπάθεια για επαγγελματική καταξίωση να σε φτάσει σ’ αυτό το σημείο.

ζώδια σήμερα τοξότης

Όταν είσαι γεμάτη ενθουσιασμό κι έμπνευση, σοκάρεις ή ζαλίζεις ορισμένους γύρω σου. Προχωράς αποδεικνύοντας πως χειρίζεσαι τις εργασίες σαν επαγγελματίας, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Δία, επηρεάζοντας τη δουλειά και την καθημερινή σου ρουτίνα. Απλά πρόσεχε με την υπερβολική προσπάθεια να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Δημιούργησε ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα και απόλαυσε επαίνους ή χειροκροτήματα, καθώς ξεπερνάς τις προσδοκίες όλων.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Δία, θα μπεις στον πειρασμό να ρισκάρεις και να αφήσεις τη συνηθισμένη σου διακριτικότητα κι επαγρύπνηση, στο κατώφλι. Ο παράγοντας της καλής αίσθησης ενισχύεται! Κι αν αισθάνεσαι πως έχεις την πολυτέλεια να χαλαρώσεις και να μην είσαι τόσο προσεκτική, οφείλεται σε ένα νέο επίπεδο άνεσης ή ασφάλειας που κυριαρχεί στον κόσμο σου!

ζώδια σήμερα 07/03 Πέμπτη υδροχόος

Δυστυχώς, τα λόγια μερικών ανθρώπων είναι χωρίς ουσία. Γι’ αυτό θα ήταν σοφό να έχεις ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που κάποιος αθετήσει τις υποσχέσεις του ή σε εγκαταλείψει. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να υπόσχονται «γη και ύδωρ» ή να ισχυρίζονται απίστευτα πράγματα. Γι’ αυτό πρέπει να εντοπίσεις εκείνους, που τα άπρακτα λόγια τους δεν αξίζουν τίποτα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι παρορμητικές αποφάσεις είναι εχθρός σου τώρα. Αν μια κατάσταση φαίνεται πως δεν απαιτεί καμία σκέψη και ζητάει άμεσες αποφάσεις, συνειδητοποίησε ότι μπορεί να την διαβάζεις λάθος. Γι’ αυτό επιβράδυνε, δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και κάνε ένα βήμα τη φορά. Οι βιαστικές κινήσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε δαπανηρά λάθη – ακόμη κι αν κάποια συντόμευση λειτούργησε στο παρελθόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365