Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας και πάει για την ανατροπή στην Νάουσα

Ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας επικράτησε με 74-60 του Ζαφειράκη Νάουσας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας έκανε το απόλυτο δεκάλεπτο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, κατάφερε να φέρει στα ίσια την σειρά και να την επιστρέψει στη Νάουσα, εκεί όπου θα κριθούν όλα την Τετάρτη το βράδυ, με το νικητή να αντιμετωπίζει στα προημιτελικά την ομάδα που θα επικρατήσει από το ζευγάρι Εδεσσαϊκός – ΑΓΕΠ.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ψαράς του Ζαφειράκη με τριάντα τρεις πόντους, με τους Πετρούδη Γ. και Πετρούδη Δ. του ΠΑΟΚ να ακολουθούν με είκοσι έξι και είκοσι δύο.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 16-12.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ και το γηπεδούχο να διατηρεί το προβάδισμά του στο τέλος του ημιχρόνου, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 33-32.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό του καθόρισε τη μοίρα της αναμέτρησης, με την ομάδα της Αριδαίας να πραγματοποιεί μια ονειρική περίοδο και με ένα επιμέρους 32-10 ξέφυγε με 65-42.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο αρκούσε στον ΠΑΟΚ να διαχειριστεί το προβάδισμά του και να φτάσει στην ισοφάριση, επικρατώντας με το τελικό 74-60.

Διαιτητές: Μητώνας, Κορδαλής.

Δεκάλεπτα: 16-12, 33-32, 65-42, 74-60.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: (Γιώργος Χασάπης)

Πετρούδης Γ. 26(2), Λιούγκας, Τζίλας, Νταούτι, Καρπάς 1, Πετρούδης Δ. 22,Λαμπρίδης 8(1), Αβραάμ, Στρέπκος 17.


Ζαφειράκης: (ΝίκοσΤούφας)

Ψάράς 33(5), Δάιος 1, Τσακίρης 5, Βάιγκαντ, Μουτατίδης, Ζιάννης 13, Τσίλης Θ. 6, Μίσκος, Καλεσμήτος 2, Ράπτης.


Πηγή: Κατερινη Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365