Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Πάτησε τη φίλη του με το αυτοκίνητο μετά από καβγά

Φρικιαστική δολοφονία. Το ζευγάρι είχε ένα παιδί
Τραγικό θάνατο βρήκε η 21χρονη Αναστάζια Ρέιμπορν στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ όταν ο 31χρονος σύντροφός της Άντονι Κούπερ την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την έριξε σε τοίχο μετά από καβγά που είχαν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, την τραυμάτισε θανάσιμα αφού η 21χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο και τον αποκάλεσε «γ@@@μενη σκύλα».

Όπως αναφέρεται στα ίδια έγγραφα ο Κούπερ τότε πάτησε γκάζι «χτυπώντας με μεγάλη ταχύτητα την Ρέιμπορν πετώντας την στον τοίχο».

Ο 31χρονος και η 21χρονη είχαν αποκτήσει μια κόρη δύο ετών.

«Δεν τον είχα συμπαθήσει ποτέ» δήλωσε η αδερφή του θύματος για τον 31χρονο ο οποίος είχε γνωριστεί με τη σύντροφό του πριν από τέσσερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365