Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

«Νάτοι νάτοι» οι πρωταθλητές - Η φιέστα των μαυραετών για τον τίτλο και την άνοδο (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Νίκη με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία πραγματοποίησε η Δόξα Π. Μυλοτόπου στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στον 2ο Όμιλο.

Το παιχνίδι έγειρε προς τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος και το τελικό σφύριγμα έδωσε το έναυσμα για πανηγύρια με πρωτεργάτες την διοίκηση του Κλέαρχου Αναστασιάδη, τον τεχνικό Μάνθο Τριανταφυλλίδη, τους παίκτες και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο των μαυραετών, τα πανηγύρια ήταν έντονα για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας, που αφήνει υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια.

Παρόντες η τοπική ηγεσία αλλά και αρκετοί πολιτικοί και άνθρωποι της ΕΠΣ Πέλλας.

Μετά το παιχνίδι ακολούθησε η απονομή του τροπαίου, ενώ στήθηκε ένα γλέντι με πλούσια εδέσματα και άφθονο ποτό.








7 σχόλια:

  1. Φήμες λένε ότι υπάρχει συμφωνία για του χρόνου με μεγάλο επιχειρηματία της Πέλλας στον χώρο της βιομηχανίας! Μπράβο κλέαρχε πάμε για πρωτάθλημα ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, ο επιχειρηματίας θα επενδύσει στον Παλαιό Μυλότοπο 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. υπαρχουν πολυ προχωρημενες συζητησεις για ενα μπατζετ επιπεδου γ εθνικης γιαυτο σταματα την ειρωνεια φιλαρακι και την ζηλια !

      Διαγραφή
  2. Και όταν λέγαμε ότι η ομάδα θα ανέβει στην Α κάποιοι δεν πιστεύατε τι να κάνουμε έτσι είναι όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα εύσημα το δίχως άλλο θα πρέπει να αποδοθούν στον μεγαλύτερο σε προσφορά αειθαλή ποδοσφαιρικό παράγοντα της ΔΟΞΑΣ Π. Μυλοτόπου τον γνωστό σε όλο το ευρύ φίλαθλο κοινό της Πέλλας ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμή παράκληση. Το εισητηριο να μην είναι αλέ ρε τουρ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν την Πέλλα θα είναι Μπλουμ κατευθείαν χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365