Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Λύγισε στην Νάουσα ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Λύγισε στην Νάουσα ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Ο Ζαφειράκης Νάουσας επικράτησε με 87-76 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της α’ φάσης των Play Off της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Έστω και δύσκολα, ο Ζαφειράκης πήρε το πρώτο παιχνίδι της σειράς και το προβάδισμα στο ζευγάρι, κάμπτοντας την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΟΚ Αλμωπίας και πλέον η ομάδα της Αριδαίας καλείται να πάρει το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στην Σκύδρα για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά.


Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ψαράς του Ζαφειράκη με σαράντα επτά πόντους, με τους Στρέπκο και Πετρούδη Δ. του ΠΑΟΚ Αλμωπίας να ακολουθούν με είκοσι τρεις και είκοσι δύο αντίστοιχα.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με μόλις έναν πόντο να χωρίζει τις δύο ομάδες στην ολοκλήρωσή του και τον Ζαφειράκη να προηγείται με 25-24.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου, με τη διαφορά ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην ολοκλήρωσή του, με το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 42-43.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε το τρίτο δεκάλεπτο, με το γηπεδούχο να βρίσκει περισσότερες λύσεις και να προσπερνά με 66-61.

Και στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Νάουσας ήταν πιο εύστοχη, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με το τελικό 87-76.

Διαιτητές: Μητώνας, Καραμανλής.


Δεκάλεπτα: 25-24, 42-43, 66-61, 87-76.


Συνθέσεις:

ΕΓΣ Ζαφειράκης: (Τούφας) 

Ψαράς 47(7), Τσακίρης 16(2), Ζιάνης 8, Παπαπέσιος, Τσίλης Θ. 10(2), Κολτσιάκης 2, Μίσκος 4, Καλεσμήτος.

ΠΑΟΚ: (Χασάπης) 

Πετρούδης Γ. 13(2), Λιούγκας 4, Νταούτι 3(1), Καρπάς, Πετρούδης Δ. 22, Λαμπρίδης 11(3), Αβραάμ, Στρέπκος 23.

Katerini Sport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365