Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/3 Κριός 

Άδραξε την ημέρα με προσοχή κι επαγρύπνηση. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να διαπρέψεις με τις επιδιώξεις σου. Αξιοποίησε στο έπακρο τις ικανότητές σου και διαχειρίσου τα έργα που έχεις αναλάβει με αφοσίωση και δεξιοτεχνία.
Μέσα από μια τέτοια προσέγγιση θα πετύχεις περισσότερα και θα νιώσεις ολοκληρωμένη.

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα χρειαστεί να εμπιστευτείς το εσωτερικό σου ραντάρ για να διακρίνεις την εγκυρότητα ή την αυθεντικότητα όσων ακούς από κάποιον.
Δεν έχουν όλοι δόλια ατζέντα. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσεις άτομα που πιστεύουν πως δεν θα έχεις πρόβλημα να δεχτείς πως ο λόγος τους είναι συμβόλαιο ή πως μια άτυπη χειραψία μπορεί να αντικαταστήσει μια επίσημη συμφωνία. Αν υπάρχει δυνατότητα να το πάρεις γραπτώς, καλύτερα κάνε το.

ζώδια σήμερα 16/03 Σάββατο δίδυμοι

Μπορείς να γλιτώσεις από το άγχος και την απογοήτευση τώρα, λειτουργώντας έξυπνα. Αν προσπαθήσεις να αποσαφηνίσεις το θέμα που σε απασχολεί, τότε θα γλιτώσεις πολύ δράμα. Εύκολα μπορεί να υποθέσεις πως βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με τον συνομιλητή σου, με αποτέλεσμα να μην μπεις σε λεπτομέρειες. Μ’ αυτή τη στάση όμως, δεν θα αποφύγεις τα προβλήματα. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Δεν σ’ αρέσουν οι σκηνές και τα μπερδέματα, ιδίως με άτομα που πιστεύουν πως δεν θα αρνηθείς να τους εξυπηρετήσεις. Η άρνησή σου όμως θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καταστάσεις από δω και πέρα. Σου λείπει επίσης η χαλάρωση και η ξεκούραση. Γι’ αυτό αν θελήσεις παρέα σήμερα, φρόντισε να είναι με χαρούμενα άτομα, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

ζώδια σήμερα λέων

Το πλανητικό σκηνικό σε υποχρεώνει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, σήμερα. Αν κάποιος έχει αρνητική επιρροή στη δουλειά, επηρεάζει και τους άλλους ή φέρνει αρνητικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό ό,τι πρόβλημα δημιουργηθεί σήμερα, πρέπει να λυθεί πριν κλιμακωθεί και η επιρροή του γίνει πιο τοξική. Κι όπως φαίνεται το άτομο που πρέπει να αναλάβει δράση, είσαι εσύ.

ζώδια σήμερα παρθένος

Για να αντιμετωπίσεις λογικά τα επαγγελματικά σου θέματα , χρειάζεται ν’ ακολουθήσεις μια αργή και προσεκτική προσέγγιση. Επίσης πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τις δικές σου ευθύνες, από αυτές των άλλων. Ακόμα κι αν νιώθεις μεγάλο ενθουσιασμό για να προοδεύσεις στην καριέρα σου, ο αυστηρός Κρόνος που σε κρατάει πίσω, σε βοηθάει να κατανοήσεις πως πρέπει να δουλέψεις πιο έξυπνα.. όχι πιο σκληρά. 

ζώδια σήμερα 16/03 Σάββατο ζυγός

Θα νιώσεις την έμπνευση να ακολουθήσεις κάτι ή να εξερευνήσεις αυτό που αιχμαλωτίζει τη φαντασία ή την περιέργειά σου σήμερα. Νιώθεις πως δεν έχει νόημα να αρκεστείς στα ημίμετρα… επειδή αν αξίζει κάτι, πρέπει να δώσεις όλο σου τον εαυτό! Κι όλα θα πήγαιναν ρολόι αν δεν εμπλεκόταν ο αυστηρός, περιοριστικός Κρόνος. Ναι μεν σε επιδοκιμάζει, αλλά επιθυμεί να κάνεις μικρά βήματα αυτή τη στιγμή.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Θα χρειαστεί να συζητήσεις με κάποιον, για να σου απαντήσει σε μια συγκεκριμένη ερώτηση. Έτσι θα καταλάβεις καλύτερα πού βρίσκεσαι μαζί του. Διαφορετικά, η κατάσταση ανάμεσά σας, διόλου απίθανο να συνεχιστεί ως έχει επ’ αόριστο. Αξίζει να ξέρεις πού βρίσκεσαι μ’ αυτό το άτομο ή πόσο αφοσιωμένος είναι σε σένα ή στον κοινό σας στόχο. Μη φοβάσαι να ρωτήσεις.

ζώδια σήμερα τοξότης

Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς με τη δεύτερη καλύτερη λύση! Μπορεί οι προσδοκίες που έχεις για ένα άτομο να είναι άκαμπτες, αλλά δεν παύουν να είναι δίκαιες. Ωστόσο, η κάλυψη μερικών μόνο αναγκών από τη λίστα σου, δηλώνει πως δεν πρέπει να τις αποδεχτείς. Γι’ αυτό ή θα αναβάλλεις αυτή τη συζήτηση για άλλη μέρα ή θα προσπαθήσεις να βρεις κάτι καλύτερο!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Τα πολλά ανάμικτα σήματα σήμερα, μπορεί να σε ωθήσουν σε πρόωρες εκτιμήσεις και βιαστικά συμπεράσματα. Αν αποδεχτείς κάτι χωρίς να το εξετάσεις, ίσως αντιδράσεις υπερβολικά ή ανησυχήσεις άσκοπα. Γι’ αυτό φρόντισε να επιβραδύνεις για λίγο και να χαλαρώσεις. Δεν είναι του χαρακτήρα σου να χάνεις την ψυχραιμία σου.. όμως είσαι άνθρωπος και κάποιες φορές συμβαίνει.

ζώδια σήμερα 16/03 Σάββατο υδροχόος

Ίσως ήρθε η ώρα να «πατήσεις πόδι». Αυτό δεν θα ωφελήσει μόνο εσένα, αλλά και τους άλλους γύρω σου. Αν φτάσεις σε σημείο να πεις «φτάνει ως εδώ» πιθανότατα έχεις φτάσει στα όριά σου και δεν είσαι πλέον διατεθειμένη να αποδεχτείς ή να ανεχτείς το παραμικρό. Σημαίνει επίσης πως κάποιος πρέπει να πάψει να τεμπελιάζει και να αλλάξει… ό,τι χρειάζεται αλλαγή.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα επικρατεί έντονος συναισθηματισμός σήμερα, γι’ αυτό πρόσεξε τι απορροφάς από τους άλλους. Οι συμπονετικές σου ιδιότητες μπορούν να σε κάνουν μαγνήτη για τις λυπητερές ιστορίες ή τα δράματα άλλων. Κάποιες φορές, ένα κοινό πρόβλημα δεν μειώνεται…. αλλά διπλασιάζεται! Να έχεις επίσης υπόψη, πως οι έντονες συγκινήσεις, μπορεί να σε ωθήσουν να κάνεις φασαρία για κάτι εντελώς ασήμαντο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365