Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Σε αργία ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης – “Δεν με πτοεί καμία έωλη απόφαση”

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Σε αργία τέθηκε ο δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, μετά από απόφαση του γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης.


Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο κ. Κουτσογιάννης, “εφηύρανε οικονομική ζημία από την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος «Κιόσκι» και ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης έκρινε απολύτως εσφαλμένα καθ υπέρβαση των ορίων της αρμοδιότητας του, πως ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας πρέπει να τεθεί σε αργία. Πρόκειται για μια πρωτοφανή πραξικοπηματικού χαρακτήρα απόφαση, η οποία αντίκειται στην ξεκάθαρη λαϊκή εντολή“.


Μάλιστα, σε άλλο σημείο της δήλωσή του αναφέρει ότι “δεν με πτοεί καμία έωλη απόφαση. Άμεσα, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, για την αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας, της τιμής μου και του σεβασμού της λαϊκής εντολής που δόθηκε προς το πρόσωπο μου στις εκλογές του Οκτωβρίου”.


Αναλυτικά η δήλωσή του:


“Χθες το μεσημέρι, μου επιδόθηκε απόφαση του γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης με την οποία με θέτει σε διοικητική αργία. Πρόκειται για μια εκτρωματική απόφαση που καταλύει κάθε έννοια κράτους δικαίου προερχόμενη από τις πιο σκοτεινές εποχές που έχει ζήσει αυτός ο τόπος. Προβαίνοντας σε πρόδηλη παράβαση της κείμενης νομοθεσίας εφηύρανε οικονομική ζημία από την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος «Κιόσκι» και ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης έκρινε απολύτως εσφαλμένα καθ υπέρβαση των ορίων της αρμοδιότητας του, πως ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας πρέπει να τεθεί σε αργία. Πρόκειται για μια πρωτοφανή πραξικοπηματικού χαρακτήρα απόφαση, η οποία αντίκειται στην ξεκάθαρη λαϊκή εντολή. Δηλώνω, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν με πτοεί καμία έωλη απόφαση. Άμεσα, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, για την αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας, της τιμής μου και του σεβασμού της λαϊκής εντολής που δόθηκε προς το πρόσωπο μου στις εκλογές του Οκτωβρίου. Οι δε υπεύθυνοι γι αυτή την απόφαση – παρωδία, την οποία διαδώσανε πριν καν φτάσει στα χέρια μου θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Τιμώντας την λαϊκή ετυμηγορία και την ευθύνη που μου ανέθεσαν οι συνδημότες μου, δηλώνω, πως μέχρι την τελική δικαίωση παραμένω, άοκνος εργάτης, της προαγωγής των συμφερόντων του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας. Ευχαριστώ από καρδιάς τους άπειρους συνδημότες μου που από χθες το μεσημέρι, με έχουν πλημμυρίσει με συναισθήματα αγάπης και δηλώνουν την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο μου για την αποκατάσταση της αδικίας που έχει συντελεστεί”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365