Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Πιθανόν να ξαναγωνιστεί ο Ηρακλής στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας

Πιθανόν να ξαναγωνιστεί ο Ηρακλής στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας

Πιθανό το γήπεδο της Αριδαίας να χρησιμοποιηθεί και στις επόμενες αναμετρήσεις του Ηρακλή για τα play out ,όπως αφήνει να εννοηθεί η ΠΑΕ με την ευχαριστήρια ανακοινωση της.

Άλλωστε ο Ηρακλής θα χρειαστεί σίγουρα γήπεδο για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καμπανιακό, όπως είχε συμβεί και στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθληματος που είχε αποτέλεσμα η ομάδα να αγωνιστει στην Δράμα.

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αριδαίας, Νικόλαο Παρούτογλου, τον Αντιδήμαρχο, Πέτρο Τσαρκνιά και τον Υπεύθυνο Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου, Κώστα Ιωαννίδη, διότι από την πρώτη στιγμή που ετέθη θέμα γηπέδου για την ομάδα μας, απάντησαν από την αρχή θετικά κι έλυσαν όλα τα προβλήματα τα οποία και επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ με τον Αιολικό. Τους ευχαριστούμε και θα ξαναβρεθούμε!»

1 σχόλιο:

  1. Καλό θα ήταν ο δημος Αλμωπιας να πει στους πολίτες τι όφελος έχει από την ΠΑΕ Ηρακλής διοτι δίνει ένα γήπεδο το οποίο συντηρείται από λεφτά των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365