Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στέψη των πρωταθλητών

Στέψη των πρωταθλητών

Η ώρα της στέψης έφτασε για τον πανάξιο πρωταθλητή της Α1 Απόλλωνα 1960 Κρ. Βρύσης και έτσι το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Μεσιανού, οι συντελεστές του ιστορικού συλλόγου θα γιορτάσουν το πρωτάθλημα, με κάθε επισημότητα και όπως αρμόζει.

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Πρίγκηπα του Κάμπου:

«Ήρθε και η ώρα της στέψης !

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος (υπάρχει ένας ακόμα μέσα στην ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ) με αντίπαλο τον Κεραυνό Μεσιανού το Σάββατο θα γίνει η απονομή του πρωταθλητή στον ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ με κάθε επισημότητα και καλεσμένους όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και τις τοπικές αρχές, για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρώτου στόχου που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος !»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365