Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Βαριά ήττα του Αερωπού μέσα στην Έδεσσα

Βαριά ήττα του Αερωπού μέσα στην Έδεσσα

Βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 32-19 από τον Διομήδη Άργους, υπέστη ο Αερωπός Έδεσσας σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι που πάλεψαν για ένα ημίχρονο το πρώτο, όχι όμως και στην επανάληψη, καθώς από ένα σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε περίπατο.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-6, 4-7, 8-10, 9-11, 12-13 (ημχ), 14-17, 15-20, 18-21, 18-24, 18-28, 19-32.


Διαιτητές: ήταν οι κ.κ Κινατζίδης- Φωτακίδης.

Δίλεπτα: 5-3.

Πέναλτι: 0/1-2/2.

Συνθέσεις:

ΑΕΡΩΠΟΣ (Τζουβάρας): Αθανασίου, Τζουβάρας 2, Ρόμπης, Μαρίνος, Παπαγιάννης, Μπούτκαρης, Βερεμτσουκ 1, Μισαηλίδης, Σεντσένκο 2, Ονουφριένκο 5, Κουκουτσίδης 4, Παπαδόπουλος 1, Τοτίδης, Σημάδης, Πέραζιτς 4, Τζούλης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ(Ζαραβίνας): Κωστούλας, Κρητικός 3, Αναστασίου 2, Τσάκαλος 6, Τσέλιος 4, Τερλέτσκι, Τσακουρίδης 5, Ασβεστάς 3, Χατζηκωνσταντίνου, Μπάγιος 1, Κωστακίδης 1, Μάνθος 2, Γκρισικασβίλι, Μπεκιάρης, Νικολίνταης, Στεφανίτσης 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365