Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 26/3 Κριός 

Τα αντίθετα έλκονται καθώς η Σελήνη επηρεάζει τα δυναμικά δίδυμα στον κόσμο σου. Αν είσαι σε σχέση βάλε τον σύντροφό σου στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου.
Αν είσαι ελεύθερη η ανάλαφρη διάθεση και το φλερτ μπορεί να προσελκύσει το κατάλληλο άτομο στην τροχιά σου. Καλή διασκέδαση στην εξερεύνηση! Με τον Ερμή όμως να εναντιώνεται στη Σελήνη, βεβαιώσου πως ό,τι πεις ή υποσχεθείς θα το υποστηρίξεις ή θα το πραγματοποιήσεις. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα χρειαστεί να σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο με ένα έργο, πριν δεις τη μεγαλύτερη εικόνα του. Ωστόσο, εφόσον έχεις ξεκαθαρίσει με τι εργάζεσαι εδώ και τώρα, τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν.
Μπορείς να πετύχεις πολλά αν εστιάσεις με προσήλωση, παραμερίζοντας τους περισπασμούς που συνήθως ανέχεσαι. Η αποτελεσματικότητα, είναι προτεραιότητα τώρα – και δεν θα περάσει απαρατήρητη!

ζώδια σήμερα 26/03 Τρίτη δίδυμοι

Η Σελήνη θέλει να αφεθείς στις σημερινές παιχνιδιάρικες δονήσεις. Όμως καθώς συγκρούεται με τον Ερμή, δεν θα λείπουν το δράμα και η συναισθηματική ένταση. Μπορεί επίσης κάποιος άλλος να είναι αυτός που δημιουργεί δραματικές καταστάσεις. Ενώ η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να βοηθήσεις, σκέψου το δύο φορές. Μην εμπλέκεσαι στα προβλήματα των άλλων. Ποιο πολύ θα ωφεληθείς αν παρατηρείς την κατάσταση από μακριά, παρά αν εμπλακείς.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Συνήθως είσαι πιο ευαίσθητη από τους περισσότερους ανθρώπους. Όμως καθώς η Σελήνη «κλειδώνει κέρατα» με τον Ερμή σήμερα, μπορεί να γίνεις ένα συναισθηματικό σφουγγάρι. Γι’ αυτό έχε το νου σου στους τοξικούς ανθρώπους που μπορούν να σε εξαντλήσουν συναισθηματικά και σωματικά, πριν το πάρεις είδηση. Απέφυγε το θόρυβο και προτίμησε ήρεμα περιβάλλοντα, γιατί εύκολα θα μπορούσες να απορροφήσεις… αυτό που πρέπει να αποφύγεις.

ζώδια σήμερα λέων

Δεν είναι κακό αν δεν μπορείς να αποφασίσεις για κάτι. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, είναι σοφό να συνεχίσεις να σκέφτεσαι προσεκτικά – εκτός κι αν κάποιος ζητήσει μια άμεση απάντηση ή νιώθεις εξαντλημένη για να συλλογιστείς το θέμα! Διαφορετικά, άφησέ το να περιμένει. Αν το δίλημμά σου αφορά μια επίσημη συνεργασία.. τότε πάρε το χρόνο σου για έναν έλεγχο ιστορικού.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η ικανότητα σου να δημιουργείς λογικές λίστες προτεραιοτήτων, είναι έντονη τώρα. Όσο λιγότερες αποφάσεις πάρεις, ενώ ένα σχέδιο ή έργο είναι σε εξέλιξη, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να παραμείνεις σε καλό δρόμο. Καθώς όμως υπάρχει σύγκρουση μεταξύ Σελήνης κι Ερμή, πρόσεξε μήπως από την υπερβολική σου σκέψη, σου φανεί αδύνατο να πάρεις αποφάσεις. Κάνε μίνι διαλείμματα όταν μπορείς, για να χαλαρώνεις τον κουρασμένο σου εγκέφαλο, ώστε να συνεχίζεις ανανεωμένη. 

ζώδια σήμερα 26/03 Τρίτη ζυγός

Εύκολα θα μπορούσες να πέσεις με τα μούτρα σε ένα έργο, αλλά πάτα φρένο αν νιώσεις πως δεν το χειρίζεσαι αποτελεσματικά. Καλύτερα να κινηθείς με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς αργότερα να το τροποποιήσεις, παρά να μην λάβεις τίποτα σαν αποτέλεσμα. Καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκρούεται με τον Ερμή, βάλε ένα χρονικό όριο και δούλεψε γρήγορα. Επιβράβευε στην πορεία τον εαυτό σου με κάθε εργασία που ολοκληρώνεις – που ταιριάζει ή ακόμα καλύτερα, ξεπερνά τις προσδοκίες σου. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μπορεί στον ώμο σου να κλαίει κάποιος σήμερα. Το να καθορίσεις όμως κάποια όρια σχετικά με το χρόνο που του αφιερώνεις, θα είναι χρήσιμο. Απομακρύνσου από άτομα που η ζωή τους περνάει από κρίση σε κρίση, γιατί δεν μπορείς να τους βοηθήσεις ούτως ή άλλως. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου σχετικά με το ποιος έχει πραγματικά ανάγκη και ρώτα τι σκοπεύει να κάνει για να φέρει μια αλλαγή ή να βελτιώσει τη ζωή του.

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις κάτι να πεις; Αν ναι, μην προσπαθείς να το κάνεις πιο ευχάριστο στον ακροατή σου. Η αυθεντικότητα είναι η υπερδύναμή σου – ειδικά τώρα. Αν όμως δεν νιώθεις σιγουριά να εκφράσεις κάτι σε ένα ευρύτερο κοινό, ίσως αξίζει να προσλάβεις έναν επαγγελματία για να σε βοηθήσει. Απλά βεβαιώσου πως ό,τι μεταφέρεις είναι τόσο αληθινό… όσο κάτι που θα έλεγες σε κάποιον ιδιωτικά.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ένα βήμα τη φορά! Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάτι, γρήγορα κι απρόσεκτα. Θα πετύχεις όμως περισσότερα, αν σχεδιάσεις εκ των προτέρων τα πλάνα σου. Ίσως πείσεις τον εαυτό σου πως μπορείς να χειριστείς πολλές εργασίες ταυτόχρονα, αλλά κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, αν αναλάβεις πάρα πολλά. Επιβράδυνε και αποδέξου πως μερικές φορές τα μικρά βήματα είναι καλύτερα από τα άλματα – όπως τώρα. 

ζώδια σήμερα 26/03 Τρίτη υδροχόος

Η αρχή πως «η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική» είναι πάντα σωστή. Ωστόσο, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τι πρόκειται να πεις πριν το εκφράσεις. Η ανυπομονησία σου μπορεί να σε παρασύρει να σκεφτείς πως αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να πεις απλά και μόνο την άποψή σου. Καλύτερα σχεδίασε την επικοινωνία σου έτσι, ώστε να καλύπτεται κάθε βάση και να λαμβάνεται υπόψη κάθε σημείο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Χρησιμοποίησε τις δυνάμεις σου προσεκτικά! Ίσως σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στη δουλειά καθώς ο ενοχλητικός Ερμής συγκρούεται με τη Σελήνη. Στείλε ένα διασκεδαστικό μήνυμα για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα, αλλά επέστρεψε άμεσα στις δουλειές σου. Η ύπαρξη προθεσμίας θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις σταθερή την εστίασή σου. Άφησε όμως τη δουλειά στο κατώφλι όταν ξεκινήσουν επίσημα, οι βραδινές δραστηριότητες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365