Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Πραγματική καταιγίδα ο Απόλλων

Πραγματική καταιγίδα ο Απόλλων

Καταιγιστικός  ο Απόλλωνας για ένα ακόμα παιχνίδι πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο για φέτος σκορ απέναντι στην συμπαθητική ομάδα των Σεβαστειανών. Ο αγώνας δεν χρήζει κριτικής, άλλωστε το σκορ ΄΄μιλάει΄΄ από μόνο του.

1´ ο Πρασσάς θα φύγει μόνος του μπροστά και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ σε 1 – 0.

15´ ο Τζήμας από αριστερά με ωραίο φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα απ το αριστερό ΄΄Γ΄΄ του Σαρίδη.

21´ο Τζήμας αυτή την φορά με πλασέ θα σημειώσει το 2 – 0.

28´ ο Ταουσάνης με κόρνερ από αριστερά θα βρει το κεφάλι του Σκαπέρδα ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην την μετατρέψει σε τέρμα διαμορφώνοντας το 3 – 0.

34´ ο Σκαπέρδας με γυρισμένη την πλάτη θα πασάρει δίπλα στον Τσερρίκου και με πλασέ θα κάνει το 4 – 0.

45´ ο Καράμπελας από δεξιά θα εκτελέσει φάουλ με το Τζήμα με ωραία χαμηλό φαλτσαριστό πλασέ θα διαμορφώσει το 5 – 0.

48´ ο Ταουσάνης από αριστερά και μέσα από την μεγάλη περιοχή με διαγώνιο σουτ θα κάνει το 6 – 0.

51´ ο αντεπίθεση του Απόλλωνα με τον Γαβριηλίδη να βγάλει κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο για τον Τσερρίκου ο οποίος θα βρεθεί τε τα τετ  με τον τερματοφύλακα ο οποίος μπερδεύτηκε με συμπαίκτη του με αποτέλεσμα ο σκόρερ του Απόλλωνα να διαμορφώσει το 7 – 0.

52’ ο Χατζηβασιλειάδης θα φύγει στην αντεπίθεση ( ίσως και από θέση οφσάιντ) και θα βρεθεί τε τα τετ με τον Καρακούτση το πλασέ του οποίου θα καταλήξει στα δίχτυα μειώνοντας σε 7 – 1 .

62´ ο Πρασσάς από δεξιά θα βγάλει σέντρα με τον Σκαπέρδα να πλασάρει διαμορφώνοντας το τελικό 8 – 1. 

Η διαιτησία του . Αλατζά με επόπτες τους κ.κ. Ατζαμιδάκη, Τυριακίδου είχε τυπική διαδικασία.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Καρακούτσης, Πλατσιώτας, Μαγγίζης (11´ λ.τ Σκαπέρδας), Κουκούδας, Καράμπελας (56´ Shera) , Γαβριηλίδης (66´Μαντής), Τζήμας (56´ Λαζαρίδης) , Χατζηαλεξιάδης, Τσερρίκου (66´ Βέργος) , Ταουσάνης, Πρασσάς

ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ 2018 (ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.): Σαρίδης, (46´ Γαιτανίδης), Ντουραχίδης (67´ Πάλλα), Αρβανιτίδης, Kala, Σαββίδης (50’ Χατζηβασιλειάδης), Παραστατίδης, Χατζηδημητριάδης, Θεοδώρου, Σκοπέτσι, Γεωργίου, Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365