Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης

Ανίκητος

Ανίκητος ο Μίλτος Τεντόγλου! Είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στο άλμας εις μήκος και το επιβεβαίωσε με το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.


Με τέσσερα άλματα πάνω από τα 8 μέτρα, ο Μίλτος Τενόγλου “σάρωσε” και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ιταλό Φουρλάνι.


Οι δύο αθλητές είχαν ίδιο καλύτερο άλμα, στα 8,22 μέτρα, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καλύτερη δεύτερη προσπάθεια και κατέκτησε μία ακόμη κορυφή, υπερασπιζόμενος το χρυσό του μετάλλιο από το προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Τεντόγλου έγινε μάλιστα στα 26 του χρόνια, μόλις ο 7ο αθλητής στην ιστορία με δύο συνεχόμενες πρώτες θέσεις σε αυτό το επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365