Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/3 Κριός 

Να προσφέρεις την υποστήριξή σου… ή όχι; Αυτό θα είναι το ζητούμενο σήμερα. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος θα ωφεληθεί από ένα χέρι βοήθειας. Ωστόσο, αναρωτιέσαι αν θα βελτιώσεις μια κατάσταση δίνοντάς του αυτό που θέλει.
Ορθά σκεπτόμενη, πιστεύεις πως έχεις κάνει ήδη αρκετά και είναι καιρός να σταθεί στα πόδια του. Όμως αν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο τώρα, κάντο.

ζώδια σήμερα ταύρος

Κάποιοι χαίρονται πολύ να μιλούν πίσω από την πλάτη άλλων ανθρώπων. Ωστόσο εσύ που είσαι σοφή, ξέρεις καλύτερα.
Οι γλώσσες πηγαίνουν «ροδάνι» τώρα και μπορείς να επιλέξεις αν θα συμμετέχεις στα κουτσομπολιά ή αν θα απομακρυνθείς. Καθώς όμως μόνο ένα μικρό ποσοστό όσων λέγονται είναι αληθινά, είναι ένας επιπλέον λόγος για να μην εμπλακείς.

ζώδια σήμερα 18/03 Δευτέρα δίδυμοι

Ξέρεις ότι τα οικονομικά σου δεν είναι ανθηρά. Ωστόσο, κάποιοι πιστεύουν ακριβώς το αντίθετο. Γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση μήπως σε υποχρεώσουν με τον τρόπο τους, να πληρώσεις το λογαριασμό. Αν συμμετέχεις σε οικονομικές διαπραγματεύσεις μην κάνεις υποθέσεις. Μια προφορική συμφωνία ή ακόμα και μια χειραψία …. σίγουρα δεν αρκούν!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μην ανησυχείς για τους άλλους αν σε θεωρούν αλαζονική ή περήφανη. Αν προωθείς τον εαυτό σου και τραβάς την προσοχή στις επιτυχίες, μην αισθάνεσαι άβολα. Ορισμένα άτομα μπορεί να μην γνωρίζουν τι έχεις καταφέρει και θα ήθελαν να μάθουν. Είτε προσεγγίζεις τους άλλους είτε καυχιέσαι για μια επιτυχία σου μέσω διαδικτύου, κάντο με δικαιολογημένη περηφάνια!

ζώδια σήμερα λέων

Δυστυχώς, είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως επειδή θέλουν κάτι… το αξίζουν κιόλας! Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιον με παρόμοια στάση τώρα και να σου επιτεθεί περιμένοντας από σένα να του δώσεις αυτό που θέλει. Δεν χρειάζεται να αποδεχτείς ή να ανεχτείς την παιδαριώδη στάση του. Πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει πως έχεις τη δύναμη να του αντισταθείς. Γι’ αυτό αν χρειαστεί δείξε του τι εννοείς.

ζώδια σήμερα παρθένος

Σήμερα έχεις επαναστατική διάθεση και η παρόρμηση να απελευθερωθείς από ευθύνες και υποχρεώσεις θα ενταθεί. Παρόλο όμως που θα νιώσεις ανακουφισμένη ασκώντας την ανεξαρτησία σου θα ανακαλύψεις πως είσαι ολομόναχη – κάτι που δεν είχες προβλέψει. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να συμβιβαστείς με τους άλλους ή να υποστηρίξεις μια συναίνεση, φύλαξε την «ανταρσία» σου για άλλη μέρα.

ζώδια σήμερα 18/03 Δευτέρα ζυγός

Θα γίνει ξεκάθαρο πως κάτι πρέπει να προχωρήσει με τους δικούς σου ρυθμούς. Ίσως χρειαστεί να το επιβεβαιώσεις και σε ένα – δυο άτομα, ειδικά αν πιστεύουν πως είσαι υπεράνθρωπος και μπορείς να κάνεις κάτι να συμβεί αμέσως. Η λέξη-κλειδί γι’ αυτούς είναι «προσδοκίες». Θα βοηθήσει τόσο εσένα όσο και τους άλλους όμως, αν καταλάβουν πως κάποια πράγματα βασίζονται αποκλειστικά στο πρόγραμμά σου και πουθενά αλλού.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Αν δεν έχεις καταλάβει ήδη πως ίσως «δάγκωσες» περισσότερα από όσα μπορούσες να «μασήσεις», θα σου γίνει ξεκάθαρο σύντομα. Κάτι που σ’ έκανε να πιστέψεις πως ήταν απλό και διαχειρίσιμο, θα αποδειχθεί πολύ πιο περίπλοκο ή χρονοβόρο. Μήπως όμως χειρίζεσαι κάτι μόνη σου ενώ θα έπρεπε να ασχοληθούν περισσότεροι; Αν ναι, τότε ζήτα βοήθεια άμεσα και μην καθυστερείς.

ζώδια σήμερα τοξότης

Μπορεί να σε πιέσουν πολλοί να μαρτυρήσεις κάποιες μυστικές πληροφορίες. Πώς θα ωφεληθείς όμως εσύ αν αποκαλύψεις πράγματα που ξέρεις πως πρέπει να κρατήσεις μυστικά; Σίγουρα δεν χρειάζεται να αποδεχτείς ή να ανεχτείς τη φασαρία και την πίεση κανενός, ειδικά αν οι αποκαλύψεις που θα κάνεις, θα τροφοδοτήσουν μόνο κουτσομπολιά.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Ερμής προκαλούν ένταση στις σχέσεις σου ή σε μία συγκεκριμένη. Για να την βελτιώσεις ή για να την επαναφέρεις στη σωστή τροχιά, μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια από όση πίστευες. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές, σπασμωδικές κινήσεις. Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς τα πράγματα πριν αποφασίσεις την επόμενη κίνησή σου, πάρε τον.

ζώδια σήμερα 18/03 Δευτέρα υδροχόος

Αναρωτήσου γιατί θέλεις να ανακατευθείς σε μια σχέση «ναρκοπέδιο» αυτή τη στιγμή. Αν εμπλακείς σε δράματα άλλων, στο τέλος θα εύχεσαι να μην το έκανες. Χρειάζεται πραγματικά να παρέμβεις; Ίσως καλύτερα να ξεκαθαρίσεις πως θα παρατηρείς από το περιθώριο. Είσαι εκεί, αλλά αν περιμένουν περισσότερα από σένα.. δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου συνδέεται με τον γνώστη των επιχειρήσεων Ερμή, ίσως χρειαστεί να αποφασίσεις αν μια αγορά θα ήταν «καλή» ή απαραίτητη. Οτιδήποτε αγοράζεται παρορμητικά συνήθως απογοητεύει. Αναρωτήσου αρχικά πόση διάρκεια ζωής θα έχει οποιοδήποτε αντικείμενο, πριν προχωρήσεις στην αγορά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365