Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Στον Μ. Αλέξανδρο Όρμας το γειτονικό ντέρμπι

Στον Μ. Αλέξανδρο Όρμας το γειτονικό ντέρμπι 

Ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος ήταν ο νικητής στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε στην Όρμα, με το τελικό 2-0 επί της Δόξας Μεγαπλατάνου, να δίνει σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο και ισοροπημένο, ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες, απλά οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στις φάσεις που δημιούργησαν σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων Άκη Ζλατάνη να μοιάζει ανίκητος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο έμπειρος επιθετικός Ματθαίος Μάρκου, που με δύο τέρματα στο 24’ και στο 67’ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, που πλέον δείχνει να πατά με ασφάλεια στην Κατηγορία.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Δέλλιου, Αντωνιάδη.

Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας) 

Ζλατάνης, Νούσης Χ., Αθανασιάδης, Καραγιάννης, (70’ Σαμαράς), Παναγιωτίδης, Μπίτσας, Αβραμίδης, Καρυπίδης, (70’ Νάνος), Νεντιάλκοφ, Μπαγκής, (76’ Νούσης Ε.), Μάρκου Μ.


Δόξα: (Μάκης Δεμίρης) 

Ξυλουργίδης, Τσίκος, (52’ Σωτηριάδης), Τσοπάνογλου, (46’ Κιουλτζόπουλος), (60’ λ.τ Κικίδης), Παυλίδης Δ., Παυλίδης Ι., Παπαδόπουλος, Μερτζεμέκης, Χρυσίδης, Πεκιάρης, Σεφερίδης, Ζήλλης.

4 σχόλια:

  1. Μην χαϊδεύτε τους διαιτητές. Η διαιτησία του Ραμπούση σήμερα ήταν πολύ κακή και για τις 2 ομάδες. Όταν πρέπει να τους ασκήστε κριτική κάν'τε το μπορει να τους κάνει καλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 10 ΚΑΡΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημουν στο παιχνίδι και ψάχνω να βρω που και ποια ομάδα αδίκησε ο Ραμπούσης…
    Πραγματικά δηλαδη μερικες φορες αναρωτιέμαι γιατι τόσο διαμαρτυρία χωρις λογο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε μιλάμε για ξεκάθαρη αδικία ή αλλοίωση αποτελέσματος. Μιλάμε για κάποιες πολύ προφανείς φάσεις που αναρωρωριέσαι πως μπορεί να τα είδαν τόσο λάθος (ανάποδα πλάγια, αναποδα άουτ-κόρνερ, αδικαιολόγητες κάρτες). Και πέρα από όλα αυτά υπάρχουν 2 φάσεις κραυγαλαίες. Δίκαια ο Μεγαπλάτανος φώναξε για ένα πλάγιο που δε δόθηκε και από εκεί ξεκινά η φάση του πρώτου γκολ της Όρμας, και η Όρμα από την άλλη δίκαια φώναξε για ένα μαρς πέναλτυ με κίτρινη κάρτα που δε δόθηκε γιατί ο Ραμπούσης έκλεισε τα μάτια καθώς ήταν δίπλα στη φάση. Ειλικρινά παρακολουθώντας αγώνες με ανάλογες επιδόσεις από τη διαιτησία, έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι βαθμολογία τους δίνει ο εκάστοτε παρατηρητής αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365