Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Όσα φέρνει ο Καρατζόβας - Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι γεια σας και Καλή Σαρακοστή.


Καρναβάλια, κούλουμα, φασολάδες, αετοί κλπ, οι εχθροί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Δεν λέω, όμορφα είναι με πολύ κέφι, εδέσματα, κρασί και όλα τα καλούδια. Έλα μου ντε που κάποιοι σαν τον Μπόμπο, τον Βουγκο, τον Μπιζέλια και πολλά άλλα παληκαρια τούτες τις ώρες και μέρες τους πιάνει απελπισία και μαρασμός!!


Είχαμε βέβαια Pella league 1, αλλά και εκεί λίγα πράματα. Ο τζερτζελες γίνεται μεταξύ Αξού και Μεσσιανου, που απ' ότι δείχνει, έχουν τόσο άγχος για την τρίτη θέση Ζαλόγγου, που δεν μπορούν να σταυρώσουν τρίποντο ούτε στο οικογενειακό διπλό.


Αμ και το άλλο!! Ούτε ένα αβαβα!! Τι έγινε, γίναμε England ; Κάποιοι ειδήμονες με τα συν και τα πλην, ελεγαν ότι η σωτηρία θα πήγαινε στους 28-29 points.


Έτσι όπως βαδίζει το πράμα, το 24-25 θα είναι bingo!!


Τέλος πάντων, μπήκαμε πλέον στο Έαρ και σιγά σιγά θα αρχίσουν οι κούπες των campione , κάτι που ενδιαφέρει τον Πρίγκηπα.


Στην συμπρωτεύουσα, εκεί ξεκαθάρισε η μπουγάδα. Τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη και το θέμα είναι, ποιος θα είναι στον 2ο όμιλο ( ΙΕΚ η ΑΕ Ευόσμου;)


Εγώ προτιμώ τα ΙΕΚ.


ΣΤΗΝ Χαλκιδική, τα Μουδανιά του Ακριτο κάνουν πάρτυ. Έχουν στο ρόστερ την μισή περυσινη Κοζάνη και άλλους τόσους από Χανιώτη.


Στην Ημαθία, η Αλεξάνδρεια του μεγαλοπαραγοντα- αλεπού κυρ Τάκη, κάνει όνειρα για Γ.


Στα Πιέρια και Όλυμπο, η κωμόπολη των πελαργών (Αιγίνιο) δείχνει ότι είναι το φαβορί και πιστεύω ότι το συγκρότημα του κυρίου Λεωνίδα θα είναι ο campione of Pieria.


Εις το Κιλκίς  δεν το συζητω, Κιλκισιακός του Παπαβραμ πάει για μεγάλα πράματα. Το θέμα είναι ότι οι κυανέρυθροι από το Κιλκίς προέρχονται από αδύναμο πρωτάθλημα (2-3 είναι οι αξιόλογες ομάδες).


Έχουμε όμως και τον πρωταθλητή της Φλω. Ποιος θα είναι όμως; Τέσσερις ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες.


Αμύνταιο; Φλώρινα; Μελίτη; Κ. Κλεινες; 

Ποιος θα είναι ο πρώτος; Η τέλος πάντων, οι κατάσκοποι ποιον να κατασκοπεύσουν;

Αυτά λοιπόν τα της Πέλλας και της Κεντρικό δυτικής Μακεδονίας και άντε γεια!!

Υ.Γ   Για τους τζογαδόρους: Ποντάρετε τελικό Κόνφερενς ΠΑΟΚ- Α. Βίλα ( χωρίς σχόλια).


Καλή Σαρακοστή............ Βόρειος Άνεμος!!!

3 σχόλια:

  1. Απο δω και περα βορειε ανεμε αυτο θα λες;;με αυτο θα ασχολησε;;σκοπος ειναι να λες και λιγο για πελλα,αυτους αστους οτι ειναι να γινει θα γινει..🙈🙈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατη ρε φυλε η κρια βριση από που ινε; απ' τιν ιπειρο; καλά κανι ο βοριος και γραφι για ολουσ

      Διαγραφή
  2. Ααααιιι ρε μάθε να κλοτσάς τπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365