Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Βοτάρης: Eυκαιρία ο Απόλλων Κρύας Βρύσης να εκπροσωπήσει την Πέλλα στη Γ΄ Εθνική»

«Ισχυρό κίνητρο για διάκριση στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης»

Για την κατάκτηση του τίτλου στην Πέλλα από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, τρείς «στροφές» πριν το φινάλε, αλλά και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική, μίλησε στο monobala.gr ο τεχνικός των «ροσονέρι», Δημήτρης Βοτάρης.

Ο γηγενής τεχνικός, που έχει δουλέψει και σε Νάουσα, Γιαννιτσά και στην Κ19 Αλμωπού Αριδαίας (σε επαγγελματικό επίπεδο), ενώ είναι παλαίμαχος του Εδεσσαϊκού (έπαιξε και σε Αλμωπό, Νάουσα και Κρύα Βρύση), έπλεξε το εγκώμιο των παικτών και του κόσμου, ενώ επεσήμανε ότι είναι ευκαιρία να εκπροσωπηθεί σε εθνικές κατηγορίες το ποδόσφαιρο της Πέλλας, δεδομένου ότι κάποιες παραδοσιακές δυνάμεις του νομού, όπως Εδεσσαϊκός, Γιαννιτσά και Αλμωπός Αριδαίας δεν έπαιξαν φέτος στις τρεις πρώτες κατηγορίες (ο τελευταίος ίσως «κατέβει» στη Γ’ της επόμενης σεζόν).


Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Βοτάρης: «Μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα 9, από τη σεζόν 2014-2015, δόθηκε η ευκαιρία στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1. Παρότι απομένουν 4 αγωνιστικές, έχει κατοχυρωθεί και βαθμολογικά η πρώτη θέση, γεγονός που αναδεικνύει τη μέγιστη συλλογική προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα. Μέσα λοιπόν από αυτή την προσπάθεια, στόχος του Απόλλωνα είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική».

«Ισχυρό κίνητρο για διάκριση στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης συνέχισε: «Φυσικά δε μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι αντίπαλες ομάδες είναι εξίσου ανταγωνιστικές. Γι’ αυτό τα μπαράζ που θα ακολουθήσουν είναι μια διαδικασία που απαιτεί τόσο σωματική όσο και πνευματική δύναμη, για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή έπαιξε η επιλογή των συγκεκριμένων παικτών, που έγινε με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας με ισχυρό κίνητρο για διάκριση, έχοντας παράλληλα διαμορφώσει ένα οικογενειακό κλίμα και όλα αυτά κάτω από την σκέπη της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στο γήπεδο. Σε όλη την προσπάθεια αυτή, αξιοσημείωτη είναι και η μεγάλη στήριξη των φιλάθλων, οι οποίοι μας ακολουθούν και μας εμψυχώνουν από την αρχή, με αποτέλεσμα να αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας».


Ο Βοτάρης με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Κώστα Βλάχο (δεξιά)

Κλείνοντας, ανέφερε ότι «θα μπορούσα να πω πως φέτος δίνεται η ευκαιρία στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να εκπροσωπήσει όλο τον νομό Πέλλας ποδοσφαιρικά σε ανώτερες κατηγορίες. Στόχος που αν επιτευχθεί θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία».


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365