Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Της πήραν 190.000 ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια»

Της πήραν 190.000 ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια»

Στην Πρέβεζα, μια γυναίκα προκειμένου να της «λύσουν τα μάγια» αναγκάστηκε νa τους δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Για απάτη κατηγορούνται δύο άτομα στην Πρέβεζα, που φαίνεται ότι της απέσπασαν συνολικά 190.000 ευρώ, σε χρήματα και κοσμήματα, ώστε να «της λύσουν μάγια».


Το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας έκανε έρευνα με την κατηγορία της κακουργηματικής απάτης και στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν μία 50χρονης και η συνεργός της.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη έπεισε το 50χρονο θύμα της πως έχει τη δυνατότητα να λύσει τα μάγια που δήθεν είχα κάνει κάποιος σε εκείνη και την οικογένειά της.


Σταδιακά, λοιπόν, κατάφεραν να της αποσπάσουν το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς δεν έχει αποκαλυφθεί, ακόμα, η ταυτότητα της συνεργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365