Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Στις φλόγες η Καλή, πρωταθλήτρια και επιστροφή στην Α1 η Νίκη (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Πανηγυρίζει η Νίκη Καλής που επέστρεψε σαν πρωταθλήτρια στην Α1, μετά την επικράτηση στο το γειτονικό ντέρμπι με σκορ 2-0 του Άρη Πρ. Ηλία, που διεξήχθη παρουσία 350 και πλέον θεατών, φίλων των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους πάντως να είναι ποιο αποφασιστικοί και να επιζητούν το τρίποντο που θα κλείδωνε τον τίτλο και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους δίκαια και καθαρά, με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, αρχικά στο 18’ ο Σαρίδης ανατράπηκε εντός της περιοχής και το καταλογισθέν πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σεραφείμ Μωυσίδης, γράφοντας το 1-0 και στο 55’ ο Λευτέρης Αναστασιάδης πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση του αντίπαλου γκολκήπερ και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με πολλά νέα παιδιά και κάποιες σημαντικές ελλείψεις στάθηκαν καλά, παρότι επιθετικά υστέρησαν και δεν δημιούργησαν προβλήματα στην αμυντική γραμμή των πρωταθλητών.


Μετά την λήξη ακολούθησαν τα έξαλλα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Στέργιος Αντωνίου και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Γιάννης Στογιαννίδης, απένειμαν το τρόπαιο του πρωταθλητή και τα μετάλλια στους πρωταθλητές.


Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Λαμπρίδη, Ζιώγλη, Παρούτογλου.

Συνθέσεις:

Νίκη: (Βασίλης Σαμαράς) 

Παπαγεωργίου, Ουρούτσι, Σαμαράς, Μωυσίδης, Τζούρτζος, (87’ Χατζηνικολάου), Ανδρίτσος, (87’ Παπαναστασίου), Βράπι, Αναστασιάδης, (87’ Τσουλχάι), Γκότσης, (87’ Γιουβάνογλου), Σαρίδης, (81’ Μπόνης), Μαυρομάτης.


Άρης: (Πέτρος Πεχλιβάνης) 

Δημητριάδης, Αλμαλής Χ., Υψηλάντης, (85’ Δούμος), Κάρτας, Ζήνας, Νιοράτζε, Μάρτσος, (89’ Τζαφέρης), Αλμαλής Γ., Μουρουζίδης, Κουτσομπίνας, (52’ Ντάγια), Αποστολίδης.















4 σχόλια:

  1. Αφτο τα κίτρινα δεν σου πανε καθόλου.. Απο φιλαρακι απο γαλαταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαρά έχεις γράψει ιστορία παντού δεν λέω τζάμπα ότι είσαι ο καλύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Καλής αλλά και στον Βασίλη Σαμαρά από προμάχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 50000χιλιαρικα για να δώσεις αλλά 50000 και κάνεις χωριανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365