Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: 21χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του γιατί «μου έσπαγε τα νεύρα»

«Ήθελα να την σκοτώσω εδώ και πολλά χρόνια»

Στη σύλληψη ενός 21χρονου για τη δολοφονία της μητέρας του προχώρησαν αστυνομικοί στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός ζήτησε από την 46χρονη να μείνει μαζί της το Σαββατοκύριακο. Μόλις έφτασε στο σπίτι και χτύπησε την πόρτα, η Elvia Espinoza τον καλωσόρισε και εκείνος της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του και η κυνική ομολογία του ότι σκότωσε επειδή του  «έσπαγε τα νεύρα».


«Ήθελα να την σκοτώσω εδώ και πολλά χρόνια»


Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο 21χρονος δράστης κάλεσε την Άμεση Δράση και ομολόγησε το έγκλημα. Φέρεται να είπε επίσης ότι την αγαπούσε πραγματικά, αλλά εκείνη τον εκνεύρισε.


«Μιλήσαμε μαζί του και ομολόγησε» ανέφεραν πηγές της αστυνομίας και πρόσθεσαν: «Αποκάλυψε ότι ήθελε να την σκοτώσει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια, γιατί του έσπαγε τα νεύρα».


Ο 21χρονος κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και βρίσκεται στις φυλακές της κομητείας Πολκ, σύμφωνα με την Daily Mail.


«Μια καταστροφική απώλεια»


Η άτυχη 46χρονη ήταν δασκάλα δημοτικού και η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ και θλίψη τόσο στους συναδέρφους της, όσο και στους μαθητές της.


«Οι μαθητές και οι συνάδελφοί της την αγάπησαν πολύ και ο ξαφνικός, απροσδόκητος θάνατός της είναι μια καταστροφική απώλεια», είπε ο εκπρόσωπος των Δημόσιων Σχολείων της κομητείας Polk. «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος της σχολικής της οικογένειας».


Πηγή: ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. Ένας ακόμα ψυχικά διαταραγμένος. Έχει όμως την «τύχη» να βρίσκεται στη Florida των Η.Π.Α., μια πολιτεία στην οποία εφαρμόζεται η θανατική ποινή για τέτοια εγκλήματα. Η δικαιοσύνη θα αναλαβάβει να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο από τον επικίνδυνο ψυχοπαθή, δυστυχώς όμως η γυναίκα δεν επιστρέφει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365