Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ένοχος χωρίς ποινή 68χρονος για τον θάνατο του εγγονού του μετά από πτώση από τρακτέρ

Ένοχος χωρίς ποινή

Ένοχος για τον θάνατο από αμέλεια του 4χρονου εγγονού του, κρίθηκε ένας 68χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ο 4χρονος είχε χάσει τη ζωή του τον Ιούνιο του 2020 σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά, όταν έπεσε από τρακτέρ, όπου είχε ανέβει μαζί με τον παππού του για να κόψουν τα χόρτα από αγρόκτημα.


Σύμφωνα με τη δικογραφία, το αγοράκι έπεσε στο πίσω μέρος του τρακτέρ, όπου προσέκρουσε στο κοπτικό μηχάνημα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.


Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, χωρίς όμως να τού επιβάλει ποινή, καθώς φαίνεται πως πείσθηκε ότι λόγω της ψυχικής οδύνης που υπέστη ο παππούς από τις συνέπειες της πράξης του, δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε ποινή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365