Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Οι Ίκαροι την νίκη κερδισμένος ο Εδεσσαϊκός

Οι Ίκαροι την νίκη κερδισμένος ο Εδεσσαϊκός 

Στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά διεξήχθη η ρεβάνς για της θέσεις κατάταξης (5-6) ανάμεσα στους Ικαρους Γιαννιτσών και τον Εδεσσαϊκό, που βρήκε νικητή την ομάδα των Γιαννιτσών με τελικό σκορ 76-68.


Πρώτο δεκάλεπτο και οι ομάδες "μπαίνουν" με διάθεση για μπάσκετ, με τους Ικάρους να προηγούνται με το τέλος της περιόδου (22-18). Δεύτερη περίοδος και οι Ίκαροι με σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση, διευρύνουν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει από την πρώτη περίοδο και με το τέλος του ημιχρόνου, προηγούνται με 13 πόντους διαφορά (41-28).. Τρίτο δεκάλεπτο και η ομάδα από τα Γιαννιτσά συνεχίζει με ..."πατημένο" το γκάζι και μεγεθύνει την διαφορά στους 19 πόντους (60-41). Τέταρτη και τελευταία περίοδος του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι βγάζουν αντίδραση και ροκανίζουν την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό με αποτέλεσμα να καταλάβουν την 5η θέση (71-60 υπέρ του Εδεσσαϊκού, το πρώτο παιχνίδι της σειράς) παρά την τελική τους ήττα με 76-68. Οι Ίκαροι Γιαννιτσων καταλαμβάνουν την 6η θέση στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.


Συνθέσεις:

Ίκαροι: (Γκότσης)Εμμανουηλίδης 3, Κυριακίδης, Καραχισαριδης Α. 9(1), Καραχισαριδης Γ. 7, Καρακόλης 3, Μπογδάνης 7, Ρεμπελος 10, Λαγός 23(4), Μπαγιωκας 14(1), Στανιτσιδης.


Εδεσσαϊκός: (Βάτσης)

Γιούρτσης, Πάσχου, Πέτκος 23(5), Σίπκας 7(2), Βάτσης 16(4), Τεντζέρης 6(2), Τσιάμης 7, Χρήστου 3(1), Παπαδόπουλος 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365