Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Καταδικάστηκε ηλικιωμένος που έκανε σεξουαλικά υπονοούμενα σε βάρος νεαρής σερβιτόρας

Το δικαστήριο πίστεψε την κοπέλα τιμωρώντας τον συνταξιούχο με ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή

Στο Μονομελές Καβάλας δικάστηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 74χρονο συνταξιούχο.


Η σε βάρος του κατηγορία ήταν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο ίδιος μηνύθηκε από 20χρονη σερβιτόρα που υποστήριξε ότι το καλοκαίρι του 2022 σε καφετέρια του νομού υπήρχαν συνεχή, σεξουαλικού χαρακτήρα υπονοούμενα σε βάρος της.


Τότε εργάζονταν ως σερβιτόρα στην καφετέρια και ο 74χρονος ήταν τακτικός θαμώνας. Τα υπονοούμενα όπως κατήγγειλε η σερβιτόρα, υπήρχαν τόσο κατά τη διάρκεια των παραγγελιών που έδινε, όσο και κατά τη διάρκεια της γενικότερης παρουσίας του, στο κατάστημα.


Σύμφωνα με το proininews.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα κατηγορηματικά. Το δικαστήριο πίστεψε την κοπέλα τιμωρώντας τον συνταξιούχο με ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή.


Τέλος, η ακροαματική διαδικασία είχε διάρκεια 2,5 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365