Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Δραμματικό προβλέπεται το φινάλε στην Α’ Κατηγορία

Δραμματικό προβλέπεται το φινάλε στην Α’ Κατηγορία 

Μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Στην κορυφή της βαθμολογίας έχουμε ισοβαθμία μεταξύ Νίκης Καλής και ΝΠΣ Σκύδρας, με την Νίκη να έχει το αβαντάζ της ισοβαθμίας.

Στο φινάλε του πρωταθλήματος η Νίκη Καλής υποδέχεται τον Άρη Πρ. Ηλία στο παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι της Μενηίδας, όπου πολλά μπορούν να συμβούν και τίποτα δεν είναι δεδομένο, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την φιέστα τίτλου που θα έχουν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι.

Ο ΝΠΣ Σκύδρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Δυτικού και θέλει την νίκη, περιμένοντας ευχάριστα μαντάτα από την Καλή, για να πανηγυρίσει αυτός την κατάκτηση του τίτλου.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει την άνοδο τους στην Α1, ενώ ο τρίτος Άρης Αμπελειών περιμένει την άνοδο του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στην Γ’ Εθνική για να πανηγυρίσει κι αυτός την άνοδο του στην Α1, ενώ ελπίδες έχει ακόμη και ο τέταρτος της βαθμολογίας (ΠΑΟΚ Δυτικού), σε περίπτωση που κάποια ομάδα της Α1 δεν δηλώσει συμμετοχή, ενδέχεται να του γίνει πρόταση να συμπληρώσει αυτός την κενή θέση που θα δημιουργηθεί.

Στην ουρά της βαθμολογίας μετά τον υποβιβασμό και του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας, τα βλέμματα στρέφονται στους Προμάχους, όπου σε ένα εννενηντάλεπτο ΑΣ Πρόμαχοι (23 βαθμοί) και Φίλιππος Γιαννιτσών (24 βαθμοί), θα δώσουν την μάχη της χρονιάς για μια θέση στον ήλιο.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην Κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία.

11 σχόλια:

  1. Ο προφήτης δεν μπορεί τέταρτος γιατί είναι πέντε βαθμούς πίσω από το Δυτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και 1 βαθμο πίσω να ήταν ... το 2πλο μεσα στην Καλη ξεχαστε το !

      Διαγραφή
  2. Που είναι αυτός ο ξερόλας ο άνεμος που έλεγε θα πέσουν 2 ομάδες της αλμωπιας και έδινε σίγουρος προμαχους και μεγαπλατανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα αρχίσουν τώρα τα σχόλια για ντέρμπι γειτόνων, ντέρμπι στην Σκύδρα, χαλάει την φιέστα ο προφήτης, πέντε θα βάλει η καλή, δεν μπορεί ο νέος κλπ. Διαφήμιση, κάρτες, κονκάρδες και στόχος τα πενταευρακια (παίζει και η Κ. Βρύση έξω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμενοντας τα ευχαριστα μαντατα ο ΝΠΣ ... χα ποια ευχαριστα Φιεστα ετοιμαζει Καλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-3 ο προφήτης Ηλίας θα κερδίσει

      Διαγραφή
    2. Εσυ μαλλον απο τον ΝΠΣ εισαι ?

      Διαγραφή
    3. Ο προφητακος θα κάνει ότι έκανε και πέρσυ τουλουμπα

      Διαγραφή
  5. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Όρμας γιατί έτυχε να δω αρκετά παιχνίδια της φέτος και διαπίστωσα ότι στο ρόστερ έχει διψήφιο αριθμό Ορμιωτών και απ'ότι μου έλεγαν εκεί οι άνθρωποι του χωριού στην 11άδα πάντα 2-3 ξένοι μόνο και η συνολική πορεία της ομάδας αξιοθαύμαστη. Μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατί αυτό δεν το συναντάς ούτε σε μεγάλα κεφαλοχώρια, πόσο μάλλον σε χωριά με 500 κατοίκους. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κεφαλοχώρια έχουν λεφταδες και επενδύουν σε μισθοφόρους.

      Διαγραφή
  6. Πράγματι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Όρμα φέτος και για τα παραπάνω αλλά και γιατί ενώ την είχαν πεσμένη στον α γύρο με πορεία πρωταθλητισμού αυτή τη στιγμή είναι στην 6η θέση. Μπράβο της επίσης που παρόλο είναι αδιάφορη τόσες αγωνιστικές κατεβαίνει και παίζει με την ίδια σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια, δεν χαρίζεται σε κανέναν και παίζει για την ιστορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365