Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλή

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλή

Πλησιάζουν οι ώρες για το μεγάλο ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στην Καλή ανάμεσα στην τοπική Νίκη και τον ΝΠΣ Σκύδρας, σε ένα παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή, με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στην βαθμολογία με διαφορά 3 βαθμών.

Οι γηπεδούχοι του προπονητή των τίτλων Βασίλη Σαμαρά, θέλουν μόνο νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και άνω, μια αγωνιστική πριν το φινάλε για να περάσουν στην πρώτη θέση και να εκτοπίσουν τον ΝΠΣ από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι του επίσης ικανότατου τεχνικού Σπύρου Κουλούρη οι οποίοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, βολεύονται και με την ισοπαλία, ακόμη και με ήττα με διαφορά ενός τέρματος.

Τόσο η γηπεδούχος ομάδα του Βασίλη Σαμαρά, όσο και η φιλοξενούμενη του Σπύρου Κουλούρη έχουν πετύχει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό το ντέρμπι αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα των εκατοντάδων φιλάθλων των δύο ομάδων, αλλά και ουδέτερους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου, για να απολαύσουν την μητέρα των μαχών

Το παιχνίδι όπως προείπαμε διεξάγεται στο γήπεδο της Καλής και ώρα 17.00 την Κυριακή 21 Απριλίου και θα το διευθύνουν οι κ.κ Ραμπούσης, Δελλιος, Τετραγώνης.

4 σχόλια:

  1. Τα ΟΥΚ ,η όπκε,η ΕΛΔΗΚ και ίσως κάποιοι σκαπανείς θα συνοδεύσουν την αποστολή του ΝΠΣ Σκύδρας αύριο στην εξωτική Καλή που συνηθίζει να τους φιλόξενοι κάθε 1 Μαΐου στα πλατανάκια φέτος θα τους φιλοξένησει 10 μέρες νωρίτερα.
    Το σκατο στην 🧦🧦🧦🧦 οι συνδημότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και έπειτα .... ; Μαλώνουν δύο δεσποινίδες( με μεγάλη προίκα) για τον κοιλαρα γαμπρό!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365