Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Απέραντη θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος

Πέθανε σε ηλικία μόλις 46 χρονών

Σε ηλικία μόλις 46 χρονών - Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελεί η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Γιωτόπουλου, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου έχασε την μάχη με την ζωή. Ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός από τη Βέροια, πέθανε σε ηλικία μόλις 46 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. 


Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και σπουδαίο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ήταν creative director στο ΔΗΠΕΘΕ, και συμμετείχε ως εμψυχωτής στην ομάδα «ΑΝΤΙδράσις».


Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...


Πηγή: Veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365