Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Στη φάκα άλλοι δυο Σέρβοι «Ροζ Πάνθηρες»

Στη φάκα άλλοι δυο Σέρβοι «Ροζ Πάνθηρες»

Στη φάκα της ΕΛΑΣ δύο μέλη της ομάδας «Pink Panthers», η οποία παρουσιάζει διεθνή δράση, στοχοποιώντας κυρίως κοσμηματοπωλεία και εφαρμόζοντας μεθοδολογία ανάλογη... με τις δεξιότητες των μελών τους που βρίσκονται σαν πυρήνες σε κάθε χώρα.

Δύο Σέρβοι ηλικίας 50 και 53 ετών μέλη, σύμφωνα με την αστυνομία, της διαβόητης συμμορίας «Pink Panthers», συνελήφθησαν από αστυνομικούς Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας καθώς κατηγορούνται ότι εισέβαλαν με τη μέθοδο του ριφιφί σε δύο κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας από τον περασμένο Δεκέμβριο.


Κινούνταν με οχήματα που είτε είχαν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας είτε ήταν καταχωρημένα σε άτομα με καθαρό ποινικό μητρώο ενώ είχαν στην κατοχή τους πλαστά έγγραφα. Εντόπιζαν τα καταστήματα που ήθελαν να αδειάσουν και έκαναν κατάπτευση ώστε να καταρτίσουν σχέδιο δράσης.


Όταν πια ήταν έτοιμοι να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, έμπαιναν σε κτίρια δίπλα από τα κοσμηματοπωλεία και άνοιγαν τρύπα στον τοίχο ενώ έβαζαν στο πάτωμα κομμάτια υφάσματος ώστε να μην ακούγεται ο θόρυβος από τα κομμάτια που έπεφταν


Στα κοσμηματοπωλεία έμπαινε ο 50χρονος, έρποντας, για να μην ενεργοποιηθούν τυχόν συστήματα ανίχνευσης κίνησης και στη συνέχεια επέστρεφε με τα κοσμήματα.


Από τις έρευνες έχουν εντοπιστεί:


Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων

3 ρολόγια,

Κοσμήματα,

190 ευρώ,

πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης,

2 κινητά τηλέφωνα και

Ο 53χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του. Και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365