Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Τρία χρόνια μακριά μας ο Παναγιώτης Ξόμπλιος

Τρία χρόνια μακριά μας ο Παναγιώτης Ξόμπλιος

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ξόμπλιο που σαν χτες έφυγε εντελώς απρόσμενα από την ζωή στα 25 του χρόνια, βυθίζοντας σε πένθος συγγενείς και φίλους, αλλά και ολόκληρη την γεννέτειρα του Σκύδρα.

Ένα νέο παιδί που είχε φορέσει μεταξύ των άλλων και την φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας.

Δείτε την ανάρτηση των ψαράδων:

«Τρία χρόνια μακριά μας, για πάντα δίπλα μας...

Σαν σήμερα το 2021 ο Παναγιώτης Ξόμπλιος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Ποσειδώνα. Ένα παιδί το οποίο στους λίγους μήνες που φόρεσε τα «κυανόλευκα» πρόλαβε να κάνει μόνο φίλους. Παναγιώτη ζεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365