Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Έγινε το θαύμα, αναπνέει χωρίς υποστήριξη και ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα

Ευχάριστα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Πολύ ευχάριστες είναι οι ειδήσεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

Ευχάριστα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες στην εντατική μετά από έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια προβών για το J2US.


Ο τραγουδιστής πλέον δεν έχει τεχνική υποστήριξη και αναπνέει μόνος του.


Επίσης ανταποκρίνεται στα βαθιά ερεθίσματα και έχει ανοιχτά τα μάτια του.


Οι γιατροί είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πρόοδο του Δημήτρη Κόκοτα ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη καθώς ο τραγουδιστής δεν μπορεί ακόμα να έχει λεκτική επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365