Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αποχαιρέτησαν την σεζόν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό

Την τελευταία τους συγκέντρωση για την φετινή σεζόν πραγματοποίησαν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, όπου διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμαστεί από τους υπεύθυνους διοικούντες.

Έτσι έκλεισε η χρονιά που έφερε τον υποβιβασμό των ερυθρολεύκων στην Α’ Κατηγορία, κάτι πάντως που δεν φαίνεται να πτοεί κανέναν στον ιστορικό σύλλογο.

Ραντεβού την επόμενη σεζόν λοιπόν, με ευχές για καλό καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτηση στην σελίδα του Ολυμπιακού και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες.

«Και κάπως έτσι κλείνει η χρονιά για φέτος. Μπορεί το αποτέλεσμα να μη μας δικαίωσε, αλλά εμείς παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια νέα αρχή... καλό καλοκαίρι σε όλους...!!!»

















1 σχόλιο:

  1. Ένας φίλος....
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!
    Το δίδυμο (Χρήστος -Τακης) πάντα μαζί, ειδικά στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365