Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ομάδα, παρέα, οικογένεια οι Λύκοι

Ομάδα, παρέα, οικογένεια οι Λύκοι

Χθες ήταν το κύκνειο άσμα των Λύκων, για την περίοδο που ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς ήταν η τελευταία ημέρα που βρέθηκαν όλοι μαζί διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλοι της ομάδας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η διοίκηση με μια ωραία ανακοίνωση ευχαρίστησε τους πάντες, για τις ωραίες στιγμές που βρήκε την ομάδα στην 4η θέση, ανάμεσα σε ομάδες με τεράστια ιστορία.

Δείτε την ανακοίνωση της διοίκησης:

«Όπως ξεκίνησε έτσι τελείωσε το ταξίδι της για την φετινή αγωνιστική περίοδο η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές που ανέλαβαν την ομάδα μας.Τον κ. Λεωνίδα Μπίλη και στην συνέχεια τον κ. Δήμο Αγγελάκη.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Θύελλας που έδιναν το παρών σε κάθε παιχνίδι και εμψύχωναν τους ποδοσφαιριστές μας καθώς επίσης και τους χορηγούς μας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει σε αυτά τα παιδιά, που σε κάθε αγώνα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Κάποιοι από αυτούς αντιμετώπισαν πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, ακόμη και χειρουργεία., όμως ξανασταθηκαν στα πόδια τους και μαζί με τους υπόλοιπους, στήριξαν την ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.»





2 σχόλια:

  1. Μετά την 7αρα πιες τε τιν σόδα σας για χώνεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιση δεν ιπιρχες καν,οποτε βουλοστο και κημισου,πεδακι μου γλυκο και πονεμενω..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365